Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 554
  • 574
  •   1
Отговори
# 390
Еее, много красиви снимки.
А тъй, нека напълним темата с красоти.
От мен от преди малко един изглед от р. Янтра и една мама лебед с все още грозните и патенца, които съвсем скоро ще се превърнат в красавци:

Пп Ако уловим рибка, ще се похваля. Grinning Пп Инче, стискаме палци силно. Flowers Four Leaf Clover

# 391
  • София
Инче, дано всичко е наред! Чак днес видях.

Страхотни снимки сте пуснали!
Аз 3 дни се убих да си почивам. И малко готвих, де. За глезотия.
Хем ми се ходеше някъде, хем не ми се излизаше от вкъщи. Неделята тамън се навих да изляза и се изви буря. Викам, съдбата го реши.

Умирам за отпуск, ама кат нямам кинти, си седя на работа.

# 392
Благодаря ви за стиснатите палчета!  Винаги ми помагате, явно идва от сърцата ви. Hug
Всичко е наред засега. Ама една нощ не спах. Както и да е. Всичко е добро, щом свършва добре. Grinning

Ного жега беше в събота. Неделята обещаваха дъжд, ама при нас нямаше. Ще трябва да се направи обичая пеперуда. Joy

Почнахме ремонт на кухнята, плануван вече низнамкоягодина. Котката е сърдита обаче, вчера и днес ме захапва. Какво й направихме с къщата ... не може да си я познае сигур. Rolling Eyes

# 393
  • София
Инчееее, защо, бе душа, ремонт...? Успех ви желая и здрави нерви!
Котката как да не ти е сърдита?! Не стига, че й бутате рахата, ами и всичко е мръсно, разхвърляно и шумно.

Дебелчето вече няма достъп до спалнята, когато аз не съм там, защото май не харесва новото легло и дебне всяка възможност да повърне или да се изпика там. Направо ми съкрати живота от май месец насам. Голяма драма излезе. Водих я на лекар - ни видимо, ни невидимо има проблем. Само сръдня и проклетия.
Иначе си е все така гальовна и мързелива.
И вече не толкова дебела!! Започнаха да й се виждат задните бутчета, като седне, няма ги бузите. Подложила съм я на диета и дава ефект, защото постоянно е гладна и само обикаля да се моли за храна, та съчетах и с тренировки, хаха.

# 394
Нямаше как, Дайсче. Стените - за боядисване; тавана - налепен с изолация, чака довършване; плочките около мивката и печката /че са една до друга/ - стари. Сега подът още не е разкрит, та съответно не е взето решение, щот не знаем колко е крив. Joy Къща, строена някак си /всъщност като другите къщи по същото време Grinning/, няма много прави и равни работи по нея. Joy

Засега чистотата е под контрол. Разбутаното си е налице. Куту свършим ши съ похваля, па котката ше черпи. Онзи ден се качи на масата да се разхожда ... това не сме я виждали да го прави. Отделно, че детето го няма и няма кой да играе толкоз с нея и да я гони из стаите. Joy Още й се тича на таз нашта. Ама то и на мен ми се тича, остави се. Joy

Пак ше ви вали в София. Начи, ше ви идвам на гости за дъжда, завиждам серьозно вечи!

# 395
Моята отпуска свърши и от утре съм на бач.
Днес беше смокинов ден. ММ бра смокини, наредих да суша в сушилнята много са вървежни така и ще гледам да направя тази година много, че миналата бързо свършиха. Направих и 22 бурканчета сладко. Имам още една кофа и половина. Ще занеса на приятели ,.след няколко дни пак ще има..

# 396
  • София

Пак ше ви вали в София. Начи, ше ви идвам на гости за дъжда, завиждам серьозно вечи!

Не ги слушай. Снощи, като започна да залязва слънцето, че като настъпи един задух. В 14-15 ч. не беше толкова нетърпимо, както в 20 ч.
Дъжд не е валял. Не е имало и намерение даже. Хаха.

# 397
Моята отпуска свърши и от утре съм на бач.
Днес беше смокинов ден. ММ бра смокини, наредих да суша в сушилнята много са вървежни така и ще гледам да направя тази година много, че миналата бързо свършиха. Направих и 22 бурканчета сладко. Имам още една кофа и половина. Ще занеса на приятели ,.след няколко дни пак ще има..
В кой град са тези прекрасни смокини, много обичам Simple Smile

# 398
Е, как в кой? В най-добрият град за живеене за 2015 година, морската столица на България - гр. Варна GrinningGrinningGrinning

# 399
Жегата явно продължава с пълна сила. Grinning

Смокините са много фкусно нещо. Grinning

# 400
Е, как в кой? В най-добрият град за живеене за 2015 година, морската столица на България - гр. Варна GrinningGrinningGrinning
Много ми е далеч, ако ги пратиш по Еконт до София, докато пристигнат ще станат или на компот или на сладко, а може и направо сушени смокини да пристигнат Simple Smile

# 401
Бъркаш. Най-вероятно да вкиснат и тогава може да си направиш смокинова ракия. Joy

# 402
Мен ми трябват пресни смокинови листа - за сироп и слънчеви краставички, обаче ме е срам да ходя да късам от на хората дърветата

# 403
И за кръвна захар ги пият тез листа. Ама не съм много наясно.

Норче, ходиш ли на фитнес още? Grinning

# 404
Ходя, как? Смея ли да не изпълнявам квото е казала треньорката.. може да ме очисти за части от секундата Joy

Общи условия

Активация на акаунт