Отговори
# 300
Още един здравомислещ.
Тая от кумова срама даже тя трябва да черпи, че не е извикал полиция. В такива ситуации взимаш контакта на човека, кръвоизливите вътрешните дават ефект след удара. Барем да звънне да види дали си жив днеска.
Потрес колко неадекватни шофьорки има. Като не знае къде се намира – да не кара автомобил.
Това си е като виц  да си толкова злетак шофьор, че да блъснеш човек и на пешеходна пътека.

# 301
Абе с дете няма избор, Инче. Вече ме пита къде е следващото море, второто. Казвам й - третото, нали бяхме първо в Гърция, сега във Варна. А, то в Гърция не се брояло. Хм, риъли...

# 302
  • Варна
Аз се крия по сенките. Излизам рано сутрин и се прибирам късно вечер, гледам слънце да не виждам. Днес съм на очен лекар, че много е зле положението, не понасям слънчева светлина, вампирясала съм тотално.

# 303
Светът бил по-хубав гледан през слънчеви очила Sunglasses

# 304
Винаги съм се дразнила на малоумниците по пешеходни, които като спра аз с колата да дам път на човека, и те се силят в съседното платно да минат пред него. Това са ми топ тъпите шофьори, тъй че Васко да не съжалява за пропуснатата покана за среща, явно и тази не е от умните.

# 305
Аз точно заради тия, вторите, дето не спират, седя по средата на пътя и сигурно преча на тези първите, които са ми спрели да мина /на пешеходна пътека, подчертавам/. Но няма как да се втурнеш пред засилена кола, та се извинявам на добрите спиращи шофьори. Надявам се се сещат защо стоя по средата на пътя. Flushed

Аа, Екстра, на море ли си? Блазе ти!

Абее, я вие, отпускарите да ни пуснете тука по една снимка, та поне със снимки да се разхлаждаме. Joy

# 306
  • Варна
Е, то не е нужно да е умна, че да излязат на една среща и кой откъде е Simple Smile

# 307
Иче, живота бил страдание, на работа съм Joy

# 308
Simple Smile) тя беше напълно спряла и пред нея пресичаше човек. Аз бях на противоположната страна, далечния тротоар и се затичах леко именно, за да не я карам да ме чака тепърва да пресичам и аз. Затова и не можах да отскоча, когато пешеходецът пред нея й освободи лентата и тя рязко даде газ без да погледне за друг. Отблъснах се с ръце от капака й но ме удари с предното стъкло.
Както и да е, полетях си, имам ожулено през дънките коляно и лека подутина, тоест нищо. Падал съм от колело...че и от буйно магаре даже.
Но в момента тя, където й да е си спомня случката и ми е благодарна (а може и нищо такова да няма)...но мисълта ми е някак приятна.

пп. Имаше свидетели от съседен павилион, които се развикаха защо я пускам. Даже един дебел спря джипа си и взе да вика що го пусна тоя боклук и ....псувни, та ходих да го успокоявам и него Simple Smile Реших да разкажа, мерси за коментарите, нали е за това спамо чата.

# 309
  • Варна
Ходих на очен. Лекарката беше млада и много симпатична и мила, пак да ти е кеф да отидеш да те преглежда (за вас мъжете говоря Simple Smile ). Такова конско ми дръпна, ама пак мило, че чак хубаво ми стана. После ми обясни как съм си съсипала очите, забрани ми лещи, изписа ми куп неща и вика - пак ще се видим след десет дена.

# 310
Добре е за начало на романтичен филм. Но в живота не е приятно да се случват такива произшествия.

Аз днес съм предпазлива. Само шопинг и кафе до 11.30, после на климатик. Мъжът отиде да плува до някакви скали, хич не се интересува от слънце, час и UV фактор. Ама той си знае.

Разхлаждащи снимки от Гърция, оттук не съм успяла да направя.

# 311
Иче, живота бил страдание, на работа съм Joy
Мани, и аз. Joy Ама то сигурно и повечето от нас също са на работа. Мда.

vяsko, то и аз притърчам по пешеходните пътеки, ама не винаги, щото не съм сигурна дали ме виждат. Тичам, спирам, гледам - сигурно приличам на пълна идиотка, ама ич не ме интересува. То и в колите може да са идиоти. Joy

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:32 от ina.ina

# 312
Е, защо идиотка, по-скоро на сурикат ми напомняш. Ще те позная значи, ако те видя. Simple Smile

# 313
Joy И съм нормална, към слаба, може и за сурикат да мина. Ааа, напомни ми за едно търчане пред колите на широчка улица /булевард всъщност/, щото да хвана зеленото със сигурност и в двете посоки, та тогава ми надуха песента за Газелата. Тоест чалга. Ама нищо де, смях ме хвана. Joy

# 314

Ама не съм на море в момента. А вие?

Общи условия

Активация на акаунт