Отговори
# 315
  • Далечният изток

# 316
  • Варна
Намазала съм се с боя за коса и търкам един загорял тиган. Нищо общо с плажа Simple Smile

# 317
Ама, как може бе, Хайче... Scream Аз да бях там, щях да съм постоянно на плажа в извънработно време. Grinning Тъй мисля. Може би реално ако наистина имах тази възможност, нямаше да ми се ходи толкова, но когато морето е далеч, така ми се струва. Rolling Eyes

# 318
  • Варна
Не съм стъпвала на плаж отпреди да се роди щерката, а тя е на 13 вече Simple Smile

# 319
Лори, така ти се струва.
За морето се бленува само когато отпуската наближи, а ти си далеч от него.
Ако е до д-то ти може с години да не се сетиш, че ти е на 30мин.пешеходно разстояние от теб.
За мен плажуването е силно преекспонирано удоволствие. Скука и умора. Най уморена се чувствам след плаж, имам чувството, че на нивата да съм орала, няма толкова да съм изморена, както след плаж.

Тук не съм писала да ви кажа, че нашата обична Мая стана звездичка. Вече я няма. Cry Broken Heart

Но по стечение на обстоятелствата на 31.07.25г. осиновихме котенце на 45дни, малка фога и страшна сладурка.
Представям ви Джу Бижу:

# 320
O, Джасте, съжалявам за Мая. Беше невероятна разкошотия. Heart
Малката е красавица също. Да ви радва много.

За морето мога да кажа, че съм от хората, на които не им омръзва да ходят всеки ден на плаж, дори да живеят там.
Няма нищо по-релаксиращо и свежо от това да се гмурнеш с маската под вода и да си разглеждаш дъното, или просто да се носиш по водата..  Joy

# 321
Надявам се периода на траур изтече и пак можем да подхванем веселбите.
И щото в другия спам пуснах една песен, пускам и тук една - по-хубавата Wink

# 322
  • Варна
Броя дните да свършат гадните жеги. Отдала съм се на пъзели, голям кеф. На работа само ядове и нерви ама нали си я обичам, трая си. Смених колата. Заради очите не мога да си карам мотора, но се надявам вторник на контролния преглед да ми дадат зелена светлина. Ей такива работи Simple Smile

# 323
Аз па прочетох -  на работа само ядене и нерви...
Къде го Лана да врътне едно барбекю или поне фиш енд чипс, както е там по неговия край.

# 324
И аз съм така с жегата, Хайче. Ще почнем накрая да завиждаме на Джеймс за градусите при него, така ми се струва.

Наложи ми се да си направя фейсбук. И като заизвираха отвсякъде едни лели и чичовци. Те били моите съученици. Flushed Казах си - много хубаво, че не съм си сложила снимка, щото и те ще си кажат същото за мен... Joy

# 325
  • Варна
А, то и при Джеймс май има топли дни. Само дето студените са си яко студени, помня една снимка на термометър беше показвал.

# 326
При нас големите жеги поприключиха. Не че не е топло през деня /повечето дни/, но вечер си разхлажда, спя с одеало в повечето случаи. Е, верно, че спя на течение. Сутрин температурата вкъщи е 24-25 градуса, следобеда става 27 /имаме мнооо добри външни щори/ ... абе, живее се. Grinning

Съботата бяхме на планина, може би над 1700 м. Значи слънцето пече, може тен да хванеш, обаче вятърът ... студен. По обяд си се разхождахме с якета, хич не ти и идва наум да се съблечеш. Joy

# 327
Ей, момичета, как сте!?! Бях забравила за форума. Викам след морето да напрая едно "дзак".

# 328
Да пуснеш снимки, Айче /A.I.A/. Grinning

Какво е валежно днес от обяд насам ... че и хладничко ... някакъв забравен ден от пролетта ли, от зимата ли? Joy

# 329
  • Варна
Тук вали и е хладно. Голям кеф!

Общи условия

Активация на акаунт