Отговори
# 480
Будизъм + прераждане, но без карма. Joy

# 481
Таратор без краставици.

# 482
  • Варна
По това време на деня единственото, което ме вълнува е кафето.

# 483
  • София
Аз вече пих кафе и отивам да застъпя на работа в Рая.

# 484
Таратор без краставици.
Тва зарад мойто прераждане без карма ли? Joy

Аз, щото, по подразбиране хората са ми: Добри човече. Е, променям после. Joy
Та, ако вярваш в добрия и съвестен човек, би трябвало да няма нужда от карма. Grinning

# 485
Изкуствения интелект сериозно се е захванал с онагледяване на женския рай.

# 486
  • София
Все едно гледам Bridgerton, което наистина правя. Но ако живея там, само след месец ще полудея от ходене/организиране на балове, мерене на рокли и клюки.

# 487
# 488
Все едно гледам Bridgerton, което наистина правя. Но ако живея там, само след месец ще полудея от ходене/организиране на балове, мерене на рокли и клюки.
Танци и малко мерене на рокли. Спане и разходки сред природата. Става куту за моя рай. Joy

Лори, който не е обядвал, да огладнее. Па който е, ше се сети за следобедното кафе. С пастичка. Joy

# 489
Също есен.
Червен дъб пред прозореца.
От ей такова жълъдче съм го отгледал Simple Smile

Танци и малко мерене на рокли. Спане и разходки сред природата. Става куту за моя рай. Joy
[/quote]

Ако трябва да задълбочим (темата Wink ) бих казал, че емоционалността на жените ги бута в ръцете на екстремния идеализъм. Изкуствения интелект добре е напипал тая тънка струна и яко я експлоатира Simple Smile
За съжаление на реалните жени само виртуално я експлоатира (струната Wink ). Simple Smile Simple Smile
Няма, ии-то, все още капацитета на истинския мъж, да изпие 6 бири преди 10ч сутринта.

Айде едно есенно, даже мъже има. Бе то, кви мъже, принцове само. Виртуални. Има танци.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:02 от Bowerick Wowbagger

# 490
  • Варна
Аз се връщам от непланирано кафе с настоящи и бивши колеги, хубаво беше.

# 491
И моята есен.

====
ИИ личи, че е обучаван от мъже, за които жената е рокли, чадърчета, любовни трепети и въздишки. И за да няма неразбрали, да го изсипем с кофата.

# 492
Както по-паметливите от вас може да се сетят, единственото ТВ-шоу, което гледам е The Voice. Миналата година специално немското беше много слабо, а българското пълно с таланти. Нашенското ми хареса много повече. Но немското е вече в ход, а у нас още се ослушват.

Та, преди няколко седмици на blind-а се явява момиче на 20 с име Тина Русева. Като зяпна тая хала направо откърти и седалките на журито. Последното в екстаз, а аз през сълзи си викам "Край, разбихме и немския дъ войс!!!".
Естествено "треньорите" ще се избият за нея, питат я коя си ти, а тя: "Казвам се Тина Русева, идвам от Леверкузен, но по рождение съм от ... Македония"..........

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 11:24 от Doppel T

# 493
  • Варна
Не знам що за нещастници са тия в банките. Един час, хора, един час не мога да си свърша работата, защото тия идиоти са се оплели в ненужна бумащина. Значи, в моята работа, ако до един час не успея да реагирам на клиент, сигурно ще ми набият шута, а на тия хич не им пука. Колят и бесят с идеята, че са богопомазани. Да ме извиняват, ако имаме тук работещи в сферата. И чета в социалните мрежи разни призиви как трябвало да бойкотираме касите на самообслужване в магазините, защото това означавало по-малко работни места. Ми няма да ги бойкотирам, даже ги приветствам. Не виждам защо трябва да вися да чакам опашка след като чудесно си върша сама работата по маркирането на стоки и плащането с карта. И става далеч по-бързо. Ако могат и в банките да минат на тоя принцип, чудесно ще е. Тия дни ще си извадя електронен подпис на физическо лице и ще се опитам да сведа до минимум всякакви контакти с държавната администрация. Много съм подпалила.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:10 от HighSpeed

# 494
Ко стаа? Поне на професионалния празник няма ли да пуснете някоя снимка? Да се пофалите с нов модел метла, нещо такова?
Или нови метли - само на заслужилите в другия спам, тоя на ОЧеЗе-то?

Общи условия

Активация на акаунт