Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 537
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Pazardjik
Аз не съм забелязала никаква промяна в цените в любими.

# 691
И в моите Любими няма промяна. Но аз съм в застой и имам много малко неща.

# 692
И аз нямам промяна на цените в любими, но съм засичала преди такива шмекерии да правят.
Искам да си споделя мъката, взех си една много яка рокля, размер S, която ми е малко тясна в Бюста, мога да я закопчея само ако съм без сутиен и то пак е на косъм. Да попитам, дали някоя не си е взела М и да и е голяма за да си ги разменим?😃
Размерите са изчерпани от много време и само я дебна ли дебна, едва избеднах да се появи налична S и я грабнах.

# 693
Поръчах без намаление (защото не се класирам за условието) една детска блузка (не е от скъпите, под десет лева е), и добре че не се мотах да мисля дали друго ми трябва, че да хвана чутовното намаление, защото вече е изчерпана в нужния ни размер 😏.

# 694
  • Пловдив
Елегантен панталон от 35,99 стана 39,99.
Ще го пропусна...
Вчера пуснах свещници, днес - тениска от детската секция, която предполагам ще ми откажат - не я виждам налична. Беше ми в количката от предното намаление.

# 695
Момичета, имах ваучери (2 или 3 от 5 лв.) , които изчезнаха. А не им е изтекъл срока, може ли да е някакъв бъг? Или да не са видими при намаление?

# 696
Преди време и на мен един ваучер, но не беше за сума, а процент отстъпка (10%) и с достатъчно все още дълъг срок на валидност ненадейно изчезна. Но не ги питах защо, реших, че е някакъв бъг, после така и не се появи отново. Ако имате някакъв мейл обаче за вашите, съвсем основателно може да питате съпорта защо ги няма вашите ваучери.

# 697
Появиха се, явно нещо се бъгясва това приложение. След като пуснах поръчката се появиха 😁

# 698
Имам едно питане, имам 2 поръчки с по една рокля и за всяка съм ползвала ваучер за 5лв отстъпка, ако ги върна и им пиша мейл, дали биха ми възстановили ваучера? На мен вече ми е неудобно с моите претенции към тях, та ако някоя е процедирала така, да си действам смело напред без срам😃

# 699
Не ги възстановяват - нито 5те лева, нито 10% от рециклиране.
Но пробвайте де.

# 700
Нищо не се възстановява. Няма смисъл от мейли, пише го някъде.

# 701
Аз направих една поръчка, ще видим ще връщам ли нещо

# 702
Не ги възстановяват - нито 5те лева, нито 10% от рециклиране.
Но пробвайте де.
Ееее, убихте всичко в мен 😁Все пак срам не срам може да им драсна един мейл, пък да видим какво ще кажат, принципно са много любезни и толерантни, ама знам ли ги, то кой обича да връща пари😄

# 703
Пари връщат. Ваучери не.

# 704
Момичета, уж имам ваучер от 5 лева, но не откривам къде е и как да го приложа. Може ли малко помощ? И важи ли и за физически магазин или само онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт