Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Имам дънки от 7-8 години. Някои са поизтрити, но нямам нито един чифт отпуснати и деформирани. Пера на 60 градуса, новата ми пералня на 40, което хич не ми харесва, но това е положението.

# 166
  • Mostly in my mind
И на мен никога не ми се е случвало дънки да се отпуснат или разтегнат. Независимо на коя марка.

# 167
Пуловерът с камъчетата е зле материята. Без да съм го носила вече се вижда, че се заваля. Болнични съм и се опитвам да си оправя уж гардероба , в ужас съм, няма място за нищо, та пликове купих, обмислям да сменям спалня с ракла отдолу.
Исках да видя полите в сайта, не че ще купувам, но...ако нещо има интересно. Еми не става, трябва всичко да изгледам от дрехи , няма раздел поли само, както преди, направо е кошмар.
Получих мокасинките, много интересна подметка, не съм имала такива, цветът ми допадна и ще се върже с тренча, ама...моят номер поръчах и са уголемени с поне един, та втори поръчах, но ми изгоряха 5лв бонус.
ей тези, за лоялни клиенти са намалени
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1254336001.html
Този сайт е кошмар както са го направили, нямам нерви просто, а исках да поразгледам, можех и да се подлъжа, ама...то това се не търпи.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 21:03 от Анонимен

# 168
Фани, има раздел поли и в приложението, и на компа видях.
Жени- дрехи - поли, даже отгоре има по вид.
За сайта иначе съм съгласна, утре ще пиша имейл.

# 169
Аз, че отслабнах, отслабнах, но не е само до това. Явно самата материя е некачествена.
Пера на щадяща програма или на ръка, не гладя, не са ми тесни, значи температура и разтягане отпадат като причини.
Имах преди години едни слим , станаха на вълни край шевовете, явно еластана беше сдал багажа.
Дънките на Зара и Синсей издържат повече, но нося предимно НМ ските.
Нищо, тъкмо да имам причина да ги подновя, че хич не обичам да се разделям с любими дрехи.

# 170
Гладя всичко, не им треперя изобщо. Но, явно съм уцелила качествени материали. Не само с дънки от НМ.

# 171
Аз съм и много придирчива и все търся кусури, може и това да е. Освен това слагам доста омекотител, за да си спестя гладенето, та може и от него да стоят така меки и отпуснати . Като кача две кила, са ми екстра.😀
Щях да пиша и се отнесох. Вчера попаднах на някакви клипчета в Тик Ток с новоизлюпени БГ инфлуенсърки, показваха си пратките от НМ . Може и случайност да е , но видях потника с капси, който похвалихме тук, на Фани един  пуловер в райе, клина панталон, шапка, която също беше спомената в темата, палтото .
Ето затова изчезват бързо бройките, много народ дебне да се инфлуенсне от темата.

# 172
Видяхте ли, че има двойни точки до 26.02.?

# 173
Аз видях, но няма какво да купувам.
Нулираха ме на близо 2000, та ще изчакам някое намаление.

# 174
Ваучерите от 5 лв. само до 450 точки ли ги дават? Че имах 650+ преди нулирането, обаче нямам ваучер?

# 175
Нее, доста ваучери получих , един път бяха даже два наведнъж, но не запомних на какви суми.

# 176
Обикновено се разтягат дънките с повече еластан. И аз уж много си ги пазя, но пак имам отпуснати. Зимата с ботуши нося предимно скини, като мина на сникърси и кецове, слагам mom-ски или по-широки. Сега от ХМ и Синсей си поръчах доста с прави и широки крачоли, но още не съм ги обула. 😃 Пък да видим дали като се позатопли ще ги нося.

# 177
Фани, има раздел поли и в приложението, и на компа видях.
Жени- дрехи - поли, даже отгоре има по вид.
За сайта иначе съм съгласна, утре ще пиша имейл.
Не, няма
Има жени-после трябва да се избере по картинка-рокли, блузи, аксесоари, няма поли
Никъде не виждам за двойни точки
Мен също са ме нулирали, но оставам лоялен клиент, та..все тая

# 178
В приложението има. Предполагам и в сайта, но не съм гледала. Ето ги в приложението: Жени-Дрехи и излиза този списък.

# 179
Фани, имейл имам за двойните точки.

Общи условия

Активация на акаунт