Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Хич не са грозни за мен, но дължината ме спира .
да де, заради дължината имах предвид Simple Smile

# 466
Не издържах и ги поръчах, заедно с блузата и два чифта бели. Дано поне едните ми харесат, защото в последно време само връщам
Последните дни ходя с техни разкроени клинове панталони и свикнах , а и краката изглеждат по- дълги с тях.😀.

# 467
Хич не са грозни за мен, но дължината ме спира .
да де, заради дължината имах предвид Simple Smile

И аз заради дължината. Едно време викахме "Да не се стягаш за наводнение". Joy

Къде е тази секънд хенд секция? Може ли да се пращат дрехи към нея?

# 468
Когато влезете в профила си, наред с ваучерите, които имате, розите, матраците, покани приятел и т.н., там има и предложения за пазаруване от магазин секънд хенд, артикулите не са само на ХМ.
Не мога да копирам нищо от новия сайт.

# 469
  • Mostly in my mind
Матея,ти пак същите бели ли поръча, които върна?

# 470
Това е някаква чуждестранна платформа и цените са в евро. Не бих пазарувала от там.

# 471
Матея,ти пак същите бели ли поръча, които върна?
Нее, и двата чифта са дълги.

# 472
Това е някаква чуждестранна платформа и цените са в евро. Не бих пазарувала от там.

Да, видях я. Sellpy.

# 473
Много съм харесала едни дънки за дъщерята, които има като размер само в Paradise center, София от много време. Аз не съм от града и не мога да ги купя. Има ли някакъв начин физически магазин HM да ми ги изпрати до адрес или HM в моя град?

# 474
Не, няма такава практика.

# 475
  • София
Преди малко влязох в един магазин, често пазарувах от него преди.
Хубав панталон- 75 лв, кожено яке-45, манто- 65.
Та навсякъде са такива цените вече.
Къде е тази секция Секънд хенд?
Замислям се да пробвам сини от дънките, които върнах в бяло. Само ако бяха малко по- дълги, нямаше хич да се замисля…

Аз имам сините, харесват ми, точно сега съм с тях. Точно, защото са къси ги взех. Ходих в магазина целенасочено да меря широки къси дънки и учудващо тези ми допаднаха(ръба на крачолите и липсата на предни джобове ме отблъскваха в началото, но реших да пробвам все пак).
Страхотни са, но аз харесвам кроп модели или много широки и дълги, baggy модели и разни подобни. Т.е. по-нестандартни. Моят ужас са скини дънките Laughing Не харесвам и тип чарлстон, травмирана съм от двехилядните, когато вървяха с каубой тематиката Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ето тези купих последния път
За мен дънките, бордо жилетка и тениска
Скрит текст:

И за малкия син две тениски
Скрит текст:

Харесала съм си една къса дънкова рокля, суитшър с Бийтълс и един червен бански, който е неналичен от доста време...ще видим кога ще се прежаля да си ги купя.
Вчера в магазина в мол България имаше рокля и блуза със симпатична шарка с лимони. Малко ми е минала тази страст към десените с лимони, но са красиви и ги обмислям.

# 476
Въпросните дънки вече са намалени, добавили са и нов цвят.
С НМ винаги съм така- поръчам и на следващия ден или намалят цените, или пуснат промоция.

# 477
  • Пловдив
Аз затова нищо не купувам на редовна цена  Joy.
Но пък рискувам да се изчерпят номерата...

# 478
Нападайте! 😃
-20 % на всичко за над 90 лв. до 22 часа.

# 479
Аз затова нищо не купувам на редовна цена  Joy.
Но пък рискувам да се изчерпят номерата...
Те са изчерпани, който иска нещо, поръчва, докато е налично.
Тъкмо и аз получих съобщение за -20.

Общи условия

Активация на акаунт