Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
И това синьо заглеждам, ту добавям, ту махам, но май ще ги поръчам и тях.
Стоят чудесно!

# 511
  • Пловдив
Много добре ви стоят, момичета!
Може ли линк?

# 512
# 513
  • Sofia
Момичета, имам някакви ваучери от H&M за връщане на стари дрехи. За жалост, валидността им е изтекла неотдавна. Confused Яд ме е, че ги забравих, а не можах да ги споделя с някого, на когото щяха да са му от полза.

За всеки случай, ще ги публикувам тук, преди да ги хвърля. Може пък номерът да мине:

BG20231-BA1C-XWAP-KBH2

BG20231-RF1C-XWYG-2EAX

BG20231-HGAK-XY22-RCEF

Flowers Hibiscus

# 514
Някой може ли да обясни по-подробно къде в кое меню на телефон или на десктоп мога да дам оценка на поръчан продукт? Просто съм бясна как може някои долнища да се влачат по пода от дължина(а съм 180см) а други да са ми до прасеца дори не стигат до глезена Flushed

# 515
  • София
Някой може ли да обясни по-подробно къде в кое меню на телефон или на десктоп мога да дам оценка на поръчан продукт? Просто съм бясна как може някои долнища да се влачат по пода от дължина(а съм 180см) а други да са ми до прасеца дори не стигат до глезена Flushed
Не знам. На мен след всяка поръчка ми изпращат имейл с линк да оценя дали ми харесва поръчаното. Отваря се не само последния продукт, а всички, които съм купила, но не съм оценила.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:10 от Таня67

# 516
Аз оценявам като ми пратят на имейла.
Пазиш ли тези, които ти се влачат, че имам дъщеря висока колкото теб. И всеки път удряме на греда с дължината.
Ако може линк.

# 517
И аз се дразня на подобни продукти. Постоянно купувам спортни панталони и никога не са еднакви размерите. Даже взех един размер по-големи от единия модел заради дължината и пак са къси, а пък горе на ластика широки (тези са без връзки и е много неудобно).

# 518
Аз оценявам като ми пратят на имейла.
Пазиш ли тези, които ти се влачат, че имам дъщеря висока колкото теб. И всеки път удряме на греда с дължината.
Ако може линк.
1284358002004 е долнището, даже си поръчах в 2 цвята No Mouth запазих ги с идеята, че като минат през сушилнята ще се свият но уви. Талията също е дооста висока, вероятно просто е адски уголемен този модел, може би трябваше S да си взема или XS.

# 519
Моля, кажете ми ако не става или ако се вижда лична информация, за да го махна!

Таня, не работи линка. Аз също поръчах спортни долнища за мен и бяха като чували, а аз никак не съм малка.

# 520
Поръчах си тази рокля с талон от дрехи https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1270517006.html в S размер, че напоследък М-ките от HM са ми големи.

# 521
  • София
Ще връщам тези дънки с реален размер 40 или най-много 42. Тъй като вече са на двойна цена реших да ги предложа в темата преди да ги върна.

# 522
  • Бургас
Лейдис, дали мога да помоля за един код от връщане на дрехи, че са изтекли моите, а когато успея да се замъкна до там с 2 торби от разчистването тук, ще върна жеста Blush

# 523
През уикенда ще нося 2 торби, ако не ти е спешно...

# 524
Нали са дигитални вече? Аз имам, но няма как да ти услужа.

Общи условия

Активация на акаунт