Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ленени ризи имам от миналата година и ги пера стандартно- 30 градуса, омекотител. Сушилня ползвам рядко и то на устойчиви материи. Имам от предишен сезон ленен сет от панталон и елек в екрю на много тънки райенца- прала съм го пак така- всичко му е наред.
Поръчах дънки, тениски и панталон от ленена смес от днешната оферта.

# 571
Момичета, има ли секция Последен шанс и къде е? Че нищичко вече не откривам в това приложение. Innocent

# 572
Aз мисля да пробвам този сет и още нещо ще добавя за -20. Нищо не ми трябва, но…

# 573
Момичета, прословутите кроп дънки, с широки крачоли дето си купиха 80%🤣 тънка материя ли са или са плътни?

# 574
  • Mostly in my mind
Плътни са.

# 575
Благодаря! Трябваха ми по- тънки, за пролетта. Аз докато поръчам и пак са изчерпани…

# 576
Момичета, има ли секция Последен шанс и къде е? Че нищичко вече не откривам в това приложение. Innocent
Да, има. Трябва да се зададе в търсачката на Гугъл "ХМ последен шанс". От самия сайт на ХМ не се открива.

# 577
Много ти благодаря, DNT!

# 578
На мъжко имало ли е -20 тия дни, че днес пристигна един кашон тениски и чорапи и изтръпнах , че са на пълна цена, но бяха - 20.
Детето е подновило домашни тениски и къси гащи, взел е чорапи. Всичко е от серията Regular fit, добре са след пране.
Похвалвам тази тениска с яка ,  много хубава еластична материя, не се деформира след пране и е наситено черна.

# 579
Я да видим има ли някоя такова сако и доволна ли е? Аз бяло искам, но точно то е изчерпано в моят размер 😑 Но бих пробвала и друг цвят стига да си заслужава.

# 580
  • София
Аз нещо не смея да поръчвам пак лен от ХМ. Миналата година си взех ленени панталонки-бяха страхотни и подходяща дължина. Изпрах ги и се свиха. А аз пера всичко по инструкции, имам прахове за вълна, за спортни дрехи, за обикновени Laughing
И пак се свиха и сега са ми некомфортно къси. На жени, които са по-ниски и/или слабички ще са добре, но на мен ми се надигат и така си стоят.
Как переш лена и сушиш ли го в сушилня?
Аз си взех риза и панталон, много са хубави, ама се притеснявам с този лен. И от Rezerved  си взех страхотен елек и панталон - лен и вискоза, но не се разрешава сушилня. Елекът го дават само на химическо даже. Ама мога ли всеки път...
И двата  панталона са ми дълги, но първо ще ги изпера и тогава ще ги дам за скъсяване. Ама се притесних сега с това пране и сушене как да процедирам. А пък са много готини и не искам да ги опропастя.
Не, абсурд за сушилня. Аз съм малко педантична относно прането-никога не пера обувки в перслня, гледам етикетите и суша в сушилня само неща, за които не ми пука. Гащи, анцузи на децата, тениски без щампа, кърпи.
Обикновено гледам етикета. Имам панталон от Reserved с лиосел и лен. Пера го на 30 градуса деликатна програма(като вълната, без центрофуга).
Затова изпадам в бяс, като ми се свие нещо, след като съм го прала според препоръките на етикета Neutral Face

# 581
Я да видим има ли някоя такова сако и доволна ли е? Аз бяло искам, но точно то е изчерпано в моят размер 😑 Но бих пробвала и друг цвят стига да си заслужава.

Аз си взех 2 - едно черно и едно тъмносив меланж, размер 36. Изключително доволна съм. Много елегантно стоят.

# 582
Има 4 цвята от тия сака - черно, тъмно синьо, сиво и бяло. Много са хубави, имат линия, не се мачкат под палто, но синьото е малко умалено.

И искам да попитам линка, който дадох за панталона отворя ли се? Аз не мога, и панталона не мога да намеря на сайта, в нито един цвят...
Здравейте. Вчера ходих до реален магазин. Взех си едни панталон, въпреки редовната цена, заслужава си пък и през сайта никога нямаше да го поръчам, защото си мислех, че този модел няма да ми седи добре. Ето го - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1259462001.html

# 583
Да, отваря се линка.
Пробвай така.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1259143008.html

# 584
Линка, който аз дадох ми отваря цялата секция панталони. А този е друг панталон.

Общи условия

Активация на акаунт