Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 748
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, цял бански какъв размер да взема - точен или един размер отгоре? Имам някакъв спомен, че бяха умалени.

Ох, този е много сладурски, бях на косъм да го поръчам, но реших, че в бюста няма да ми стои добре, сякаш е за нормални към малки гърди и то некърмили 2 бебета🤣
Моля те, като пристигне сподели мнение, дали си доволна и дали отговаря.😊

# 616
  • Бургас
Аз поръчах и върнах този бански. 42н- р който си купувам за панталони/дънки или М за горно, ми беше прекалено впит и стегнат. Бюста ми е голям, но без тунинг Grinning и не стоеше много красиво. За стегнат бюст деколтето ще е топ. Хубаво прибираше в коремчето, но на дупето и отпред много се впиваше и това беше, което ме отказа и го върнах.

# 617
Всички бански, които съм взимала от HM, ужасно се впиват в дупето, а размерът ми е точен.. Явно шевът и ластика там са прекалено стегнати.

# 618
И аз имам няколко чифта бански, но нито един не е моя обичаен хм размер. Така че ако реша да купувам, поръчвам предполагаемия и +-един и решавам.

# 619
Имам само едно долнище, което не прецених като модел и се оказа малко. Иначе другите ми са точни, 34. Имам цял, който е high leg, по-изрязан, но ми стои много добре.

# 620
Моите всички са 36, в последно време и долнищата умалиха.
34 вземам само от тези с връзките отстрани, които се регулират.
Не харесвам впити ластици и плитки гащи, а и съм малко с негърска структура там.
Иначе за дънки и панталони съм 34.
Добре, че е БД, та обикновено поръчвам два съседни размера, за да преценя кое е по- комфортно.

# 621
И според мен са умалени банските. Преди питах за един цял бански, добре че поръчах xs и s, за да сравня. Едва се намърдах в малкия номер. S ми стана идеално.

# 622
До модел си е. Точно този целия го бях поръчала с номер нагоре, за да не ми стои впит. Обаче се оказа, че ми е голям и го върнах, после си поръчах моя си номер.

# 623
По принцип всичко ми е С размер от хм, но миналата година си купих бански 36рр и ми беше малък, стоеше впито. Носих го точно един път до басейна, но ужасно теснее.

# 624
  • Пловдив
В приложението има 15% отстъпка на (почти) всичко.
И Пума ли е част от холдинга?! Rolling Eyes
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1273169001.html

# 625
Леле, и Пума…
Интересно, че доставката е само до адрес. Не може до офис, нито до магазин.

# 626
  • Стара Загора
А отразяват ли ви се тези 15% в приложението? При мен не става, сумата ми е над 100лв.

# 627
А отразяват ли ви се тези 15% в приложението? При мен не става, сумата ми е над 100лв.
Не. Пробвах различни артикули и суми.

# 628
Нееее, затова влязох тук да прочета дали само при мен е проблема, но явно не е, дали чак като пуснат банер, тогава ще стане активно🙄 или може и без банер😃

# 629
  • Стара Загора
Ясно, пак имат някакъв бъг. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт