Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 727
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Аз навремето от една втора употреба си взех убийствени червени нови мокасини на Томи Хилфигер със същата подметка.
Носят се само в сухо време и по хубави тротоари. Общо взето , не бих купила обувки от този тип, но онези бяха 5 лв.
Малко ги носих и ги подарих, нямам идея колко са издържали подметките.

# 661
  • София
По принцип мокасините се правят от едно парче кожа. Крои се и страничните части се загъват нагоре и се шият. Това е традиционния начин, затова е едно цяло и отдолу са залепили тези части за подметка. Ето като тези, но те са с цяла вибрам подметка https://zeazoo.com/bg/bosi-obuvki-za-porasnali/150-4468-108B-47- … tml#/59-razmer-35
Аз имам с подметка, която не е на цялата повърхност отдолу-попиват вода, освен есенните и зимните ми, които аз съм си подлепила с водолазно лепило, за да са устойчиви. Тях си ги нося на мокро, даже и в порои и са си супер. Но освен, че са подлепени, са и с мембрана, с вълна, коноп.
Тези на снимката бих ги носила на леко мокро, слаб дъжд ако ме хване някъде, но не на днешното софийско време Satisfied

# 662
  • София
Проблемът е, че през последния месец си поръчах няколко вида мокасини от различни магазини и всичките ги върнах - едните малки, другите големи, трети неудобни. Ако върна тези направо се отказвам. Голям зор за едни мокасини. Disappointed Relieved

# 663
  • София
Аз не съм им особен фен. Трябва да е със скрит шев, да не са класически с ръб и видим шев. По-скоро като лоуфъри.
Повечето са много тесни и заострени, имах едно време на American eagle-бяха много сладки, даже с пискюлчета, но ми ръбеха отстрани на крака.

# 664
Момичета как беше други години, че съм забравила. На 1ви юни нямаше ли -20% на детското или се бъркам?

# 665
Явно готвят някакво намаление. Повечето ми продукти в кошницата и в любими са с по-високи цени.

# 666
  • Пловдив
Еха! Една тениска, дето съм харесала от 22,99 е станала 29,99....

# 667
На мен ленените смеси са ми все дебели и груби, само 100% лен съм улучвала да става за лято и то не на НМ. На НМ имам къс 100% лен и е супер за горещо, но дългия не беше със същото качество и не става за летен.

Здравейте! Този панталон от ленена смес дали е подходящ за лятото, за жегите? Не мога да преценя колко е плътен.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1259083004.html

# 668
Сега разбирам, че COS, Arket, Monki, &OtherStories са на HM... Хубаво, че вече могат да се поръчват и от бг сайта. Някои от тях поне преди бяха със сравнително добро качество, дано не са ги развалили сега.

# 669
На мен ленените смеси са ми все дебели и груби, само 100% лен съм улучвала да става за лято и то не на НМ. На НМ имам къс 100% лен и е супер за горещо, но дългия не беше със същото качество и не става за летен.

Здравейте! Този панталон от ленена смес дали е подходящ за лятото, за жегите? Не мога да преценя колко е плътен.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1259083004.html

Много благодаря за личните впечатления Flowers Hibiscus В магазина за краткото време не успях да усетя като материя и най-вече в горещини как ще се "държи". А той не е и изцяло лен, а смес.

# 670
Според мен най-добре се усеща ленена дреха на допир. Различни дрехи, все със 100% лен в състава съм усещала различно, имах една “бодлива” тениска, от по-твърд лен, а най-приятната ленена материя беше на едно бебешко панталонче, много мекичко, а беше изцяло от лен. Вероятно по някакъв начин се обработва влакното, не съм търсила информация по въпроса, споделям преки впечатления - като от еднакви марки също е имало разлика.

# 671
  • Пловдив
На мен ми харесват ленените им панталони (смеси) за лятото. Имам 2. Малко се скъсяват при пране, но не ми пречи.

# 672
На мен ми харесват ленените им панталони (смеси) за лятото. Имам 2. Малко се скъсяват при пране, но не ми пречи.

колко се скъсяват горе долу, защото аз не купих понеже в магазина мерих няколко вида и ми бяха дълги поне една педя и не ми се занимаваше със скъсяване.

# 673
  • Пловдив
Aз съм 172 см. Размер М след пране ми идва на 3-4 пръста над кокалчето на глезена. Аз дори подвивам до подгъва. За мен за лятото става така да се носи.

# 674
Нещата в кошницата ми бяха намалени и пуснах поръчка. Винаги поръчвам с наложен платеж, но вече явно няма такава опция. Платих с карта.

Общи условия

Активация на акаунт