Термин Март 2025 г. - Тема 4

• 30 492
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Честито и от мен!!! Бъдете щастливи и здрави, бързо възстановяване, Rimmona! 🍀🍀🍀
Пожелавам същото и на другите момичета, родили февруарчета вместо мартенички 🥳🥳🥳
Гледам много сте - и тук и във фб групата с термин Март 2025. Чак завиждам малко, че вече се гушкате с бебчетата си ❤️❤️❤️ Аз ще чакам чак до края на март, макар че не се знае... Ще видим...

# 571
Rimmona честито Sparkling Heart
Ти както се беше подготвила за март.. а бебето решило да си дойде на термин Revolving Hearts Живи и здрави, бързо възстановяване 💖

# 572
Rimmona, честито, да сте здрави и много да се гушкате🥰
Относно силиконовите зърна, понеже в началото процедирах с тях, вземете си размер S, устичката на бебето е малка🍀
Така бързо минава времето... нас ни почнаха вече коликите, липсва ми съня❤️

# 573
Честито бебе! Леко възстановяване на мама и адаптация на Диляна.

Може ли да се присъединя към вашата ФБ група? Днес няма да го родя моя калпазанин. Grinning

# 574
Йеееее, честито Rimmona, да ви е жива и здрава малката Диляна и много да ви радва!  Heart Eyes
Ще се радваме въпреки, че си февруарка да се разписваш при нас, ти си от редовните , а и си с нас от началото и ще ни липсваш! Hug

The_Black_Hole това е фейсбук групата: https://www.facebook.com/groups/1130635554701075 . Доста хора сме там, но за съжаление изобщо не сме активни. Може би, като се родят бебетата ще раздвижим малко групата. Успех и на теб и не отписвай февруари, може да имаш изненади до края на деня.

Аз вчера си помислих, че ще раждам. Бяхме с децата в Лидл и докато бях на касата изведнъж усетих да изтича топла течност. Не ми се пишкаше, така, че няма да е това. Не беше много, но не беше и малко. Доста се шашнах. Прибрах се и почнах да пера дрехите от коша да не стоят моите мъже без дрехи, чистих, изгладих дрехите на бебето за болницата и огледах за последно куфара. Беше еднократно, после леко усещах намокряне , но малко. Днес съм на лекар за последно, че следящата ме лекарка излиза в отпуск другата седмица. Ще я накарам да ме погледне, но явно не са били водите. Отделно трета вечер започват болезнени контракции с болки в кръста, които са си като родилни и след 2-3 часа минават. Което си е малко изнервящо да си все на тръни дали е дошъл момента.

# 575
  • Сливен
Йеееее, честито Rimmona, да ви е жива и здрава малката Диляна и много да ви радва!  Heart Eyes
Ще се радваме въпреки, че си февруарка да се разписваш при нас, ти си от редовните , а и си с нас от началото и ще ни липсваш! Hug

The_Black_Hole това е фейсбук групата: https://www.facebook.com/groups/1130635554701075 . Доста хора сме там, но за съжаление изобщо не сме активни. Може би, като се родят бебетата ще раздвижим малко групата. Успех и на теб и не отписвай февруари, може да имаш изненади до края на деня.

Аз вчера си помислих, че ще раждам. Бяхме с децата в Лидл и докато бях на касата изведнъж усетих да изтича топла течност. Не ми се пишкаше, така, че няма да е това. Не беше много, но не беше и малко. Доста се шашнах. Прибрах се и почнах да пера дрехите от коша да не стоят моите мъже без дрехи, чистих, изгладих дрехите на бебето за болницата и огледах за последно куфара. Беше еднократно, после леко усещах намокряне , но малко. Днес съм на лекар за последно, че следящата ме лекарка излиза в отпуск другата седмица. Ще я накарам да ме погледне, но явно не са били водите. Отделно трета вечер започват болезнени контракции с болки в кръста, които са си като родилни и след 2-3 часа минават. Което си е малко изнервящо да си все на тръни дали е дошъл момента.
И аз в неделя имах подобно подмокряне, шурна изведнъж и не ми изглеждаше на изпускане, защото с първото отидох в болницата с изтекли води. Но почти бях сигурна, че е фалшива тревога, защото не се повтори. Така и в болницата не ми казаха дали са води или притискане на пикочния мехур, но водите си бяха в норма. Реших да отида в болницата за успокоение. Макар и трето раждане , не винаги съм убедена в себе си да си разпознавам симптомите. А най- голямата причина да отида  беше, че се стреснахме ако стане нещо посред нощ, на кого ще оставим баткото( 5 г). Та, не бяха май води, но както споделих хванаха контракции и ме приеха в болницата.
Иначе вчера вечерта ме почнаха едни контракции на 5 минути, на 10 минути. Много се ядосах, че още не съм стигнала багажа за болницата напълно. Пих магнерот, станах и ми мина, Слава Богу.  Още ми е рано в 36 седмица съм. Поне да мине 10 март. И на всичкото отгоре през деня имах болки в двата прасеца,  като мускулна треска, едва вървях. Този път бях истински пингвин. На вас случвало ли ви се е ? Цял ден. Дали, защото от 5 дни почти не съм се движила? Днес не ме болят.  Сега като изляза ще видим дали ще се повтори. Отивам да пазарувам последните неща, че не остана.
И не нампоследно място- ЧЕСТИТА да е Диляна. Нека бъде здрава, щастлива, а на теб Римона - бързо възстановяване. 
Успешен и хубав ден на всички. Най- накрая свърши този февруари.

# 576
Мерсии за пожеланията! Успех и на вас и да е бързо и безболезнено раждането! 🌷
Bibi85 даа, ще пиша и следя и двете теми, бяха ми много полезни през цялото време. Heart Eyes Даже си мисля, че заради глобулите не се стигна до епизотомия, която имах с предното раждане. От друга страна, може да е и заради това, че нямах упойка и усещах повече контракциите и кога да напъвам.
Нямам търпение и вие да споделите и да се похвалите скоро с хубави новини! Търпение и спокойствие ви желая! Hug

# 577
Честито на родилите момичета!🍀
На мен също ми е за трети път.Спрях аспирин и магнезий,започнах масаж на перинеума и цикатридина в 37-ма седмица съм.Бебето е доста активно,но при запис на тонове е все заспал и се налага да го побутваме😁.Вчера докторката,при която ще раждам не пожела да ме прегледа за разкритие,не било нужно щом нямам никакви оплаквания.Не знам дали защото наближава момента ми е едно депресивно,или от стоенето вкъщи-вие така ли се чувствате?

# 578
  • София
Rimmona ти кога започна да слагаш глобули, какви и по колко?

Не го намирам назад в темата, извинявай.

Мерсии за пожеланията! Успех и на вас и да е бързо и безболезнено раждането! 🌷
Bibi85 даа, ще пиша и следя и двете теми, бяха ми много полезни през цялото време. Heart Eyes Даже си мисля, че заради глобулите не се стигна до епизотомия, която имах с предното раждане. От друга страна, може да е и заради това, че нямах упойка и усещах повече контракциите и кога да напъвам.
Нямам търпение и вие да споделите и да се похвалите скоро с хубави новини! Търпение и спокойствие ви желая! Hug

# 579
  • Сливен
И аз слагам Глобули. Докторката ми каза да почна от 36 седмица.
Момичета, май почна ми пада тапата. Сега след забърсване след тоалетна видях на кърпата желирано жълто като сопол. Ще се следя. Като чета, може да се разхождам с паднала тапа и да не родя веднага. Това бебе май май иска да се появява на рождения ден на баба си( 2.03) 😁 Че и на нея ще го кръщаваме.

# 580
И аз слагам Глобули. Докторката ми каза да почна от 36 седмица.
Момичета, май почна ми пада тапата. Сега след забърсване след тоалетна видях на кърпата желирано жълто като сопол. Ще се следя. Като чета, може да се разхождам с паднала тапа и да не родя веднага. Това бебе май май иска да се появява на рождения ден на баба си( 2.03) 😁 Че и на нея ще го кръщаваме.
Violini,дано се случат нещата както ги искаш🍀
Само 10 дни ли слага глобулите на цикатридина?

# 581
  • Сливен
Флуомизин ми предписа. Те са 6 таблетки.

# 582
Аз се връщам от тонове и преглед. Бебето си е дребно 2400 в 35+4, +300гр за 12 дни. Всичко останало е наред и планът си остава в 37гс ще го предизвикват. Сега ме е страх дали ще стане естествено или накрая ще стане секцио.. имам 1.5см разкритие освен другата седмица да почвам някакви бабешки методи да вземе да тръгва само. Знам че е каквото каже АГ и важното е да сме добре и двамата, но хич не искам да ме режат. Ако нямам индикации за раждане и го предизвикат с окситоцин не знам ще тръгне ли, някой с такъв опит?

# 583
Флуомизин ми предписа. Те са 6 таблетки.
Объркала съм се,че са цикатридина и твоите.

# 584
Честита радост, Rimmona!! Направо си го измагьоса да се роди февруарче малката Диляна, може и досаждането на роднините да е помогнало 😁🩷
Аз си оправих багажа за родилното също набързо. В пълна пара на гнездене съм, като съм на приливи и отливи на енергия и болежки. Понеже таткото е супер грижовен и внимателен реших да му подготвя малка изненада кутия, отгоре пише отвори на датата на секциото. Вътре сложих поръчани тениска, бебешко боди и канче с мой "дизайн", който направих на Канва и ми принтираха върху нещата. И вече се вълнувам да я отвори и да се кефи. Слагам графиките, които приготвих в скрит текст 😊Таткото ни е и аматьор-волейболист и затова волейболните елементи 😁
Скрит текст:
това е върху бяла тениска : това е върху бяло бебешко боди
А това е върху канчето

Общи условия

Активация на акаунт