Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 17 438
  • 268
  •   2
Отговори
# 180
Аз си бях изкарала този списък:

Чанта за родилното:

Дрехи за изписването (може и после да ти ги донесат)
Нощница за кърмачки
Тънка жилетка (почти не я ползвах, там беше доста топло)
Сутиен за кърмачки
Следродилно бельо
Чорапи
Хавлия
Шампоан (така и не ползвах, минах само със сухия)
Джапанки
Душ гел
Четка и паста за зъби
Дезодорант
Крем за лице
Крем за зърна
Вазелин за устни
Крем за тяло (така и не го ползвах)
Грим (също пропуснах)
Превръзки (тези за след раждане ми бяха огромни, та ми донесоха нормални)
Мокри и сухи кърпички
Четка за коса
Ластик
Сух шампоан
Зарядно за телефон
Помпа за кърма (там има, но аз си ползвах моята)
Лични документи
Направление за раждане
Папка с документи и изследвания

Нещо, което не бях сложила в списъка беше самобръсначка, защото мислех, че чудесно съм свършила работата.. в последствие се оказа, че не е така 😂

# 181
Има ли раждали при д-р Дяволов, които не са се следили при него? В такъв случай къде се мерят тоновете?

# 182
До всички родили в последните месеци, може ли да споделите какво е положението към момента на 12 етаж - допускат ли таткото поне за свиждане или все пак никой не може да влезне? Simple Smile

# 183
Аз имам въпрос относно 12-ти етаж - в единичните стаи има ли климатици? Ако не, много ли емтопло, как е температурата

# 184
Има ли раждали при д-р Дяволов, които не са се следили при него? В такъв случай къде се мерят тоновете?
Здравей.Днес бях на тонове в ниската сграда (поликлиниката) първия кабинет в дясно до регистратурата.

# 185
Няма климатици в единичните стаи. Като цяло няма климатици освен в апартаментите. Има вентилатори. Адска жега е откъм Милениум-страната. От другата страна е поносимо.

Аз имам въпрос относно 12-ти етаж - в единичните стаи има ли климатици? Ако не, много ли емтопло, как е температурата

# 186
А в апартамента има ли разтегателен диван/ посетителско кресло?

Няма климатици в единичните стаи. Като цяло няма климатици освен в апартаментите. Има вентилатори. Адска жега е откъм Милениум-страната. От другата страна е поносимо.

# 187
Мнения за др Васил Манчев?

# 188
Оле, не знам, не помня - когато аз раждах, бях в единична стая на южната страна.
Просто ми направи впечатление това с климатиците, защото аз родих края на октомври, а беше мръсна жега.

Иначе знам, че имало нещо за придружител - ако е така, то това навярно се отнася за апартамента.

А в апартамента има ли разтегателен диван/ посетителско кресло?

# 189
На отворените врати потвърдиха, че в апартаментите можеш да имаш придружител, през целия ден, но се доплаща все пак.

# 190
А някой да знае как седят нещата с фотографа на изписването. Дали има някой конкретен или трябва да се уговориш с някого предварително?

# 191
Flushed Няма такъв на щат. Ние се снимахме сами. Grinning

# 192
Flushed Няма такъв на щат. Ние се снимахме сами. Grinning

То това е ясно, но обикновено по болниците съм виждала фотографи, които чакат и се договаряш на момента. Ще се радвам, ако някой сподели опит.

# 193
И двата пъти си имаше фотограф. Седят срещу асансьорите,с които ни свалят на изписването.

# 194
И двата пъти си имаше фотограф. Седят срещу асансьорите,с които ни свалят на изписването.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт