Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Deutschland
Твоята снимка ме подсеща, че вчера за пореден път забравих да купя серума с кератин.

Имам истинска розова вода от розоварна, но не знам къде съм я сложила. Трябва да поровя, щом сте доволни.

# 166
Аз накупих маски за лице, пачове за очи и много течен сапун  с купона. У дома имам съмнение, че някой изпива течния сапун Wink

# 167
  • София
Брей, колкото хора, толкова и мнения. За мен най-добрата розова вода си остава на "Българска роза" - Карлово. Ползвам я сигурно вече 10 години.🙂

# 168
Розова вода, на Македа, ползвам за вълшебството за коса.Последния път купих от дм на Алтея. Не може да се сравнява с тази на Македа. Омазнява ми косата,с първата никога не ми се е случвало,но не съм я виждала в дм.

От къде я купувате?

# 169
Вярно, че колкото хора, толкова и мнения.
На Българска роза не съм ползвала розовата, но есента взех водата от лайка.  Оказа се с феноксиетанол, което не беше упоменато на сайта, и въпреки че доста упорствах да я използвам, накрая просто се отказах и я хвърлих, а производителя сложих в черния списък.
РРР, може ли са погледнеш състава на розовата вода какъв е, ако имаш в момента?

# 170
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
По препоръка оттук си взех рол-она 5в1 на Балея. Наистина действа,
не очаквах толкова да ми хареса, пак ще си купя от него.
Аз на свой ред препоръчвам био вегетарианския пастет с къри, папая и манго.
Това е единствения от тези кремове, който е действително вкусен и с добър състав,
другите не стават /поне на нас не ни харесват/.

# 171
Днес пробвах тези продукти от ДМ  и не съм доволна.
Ето и защо:
- маската за сън ми дразни/боцка на клепачите, няма шанс да заспя с нея;
- лепенките за нос не правят почти нищо, дори тези от Shein са по-успешни.

Махни пълнежа и няма да ти боцка. Аз спя перфектно с тази маска , но съм махнала вътрешността, която пък държа в камерата и използвам сутрин, ако съм с подпухнали очи.

# 172
Dancer,
Ще пробвам, благодаря. Като цяло я взех заради пълнежа Grinning

# 173
Онлайн или от аптека Фрамар. Там ако не е налична може с поръчка доставят в аптеката.

# 174
Здавейте момичета.
Бихте ли ми казали има ли в dm ексфолиращи чорапи и кои са за предпочитане?

# 175
Кремът на Балеа с хиалуронова киселина много ми допадна.
Дано и този на Биотен да ми хареса.

# 176
И аз съм от почитателите на розовата вода на Алтея. Моята кожа е смесена, използвам я като тоник (първа стъпка след баня) и съм много доволна. Хидратира и освежава кожата. Както са писали, важно е да се види съставът, защото в доста от "розовите води" има примеси. На Алтея стм ползвала почти всички ако не и всички флорални води, много са им хуабви.

# 177
  • Бургас
Вече знам, как ще оползотворя розовата вода, която имам. Не ми е добре на кожата, и ще я използвам за косата. Ще пробвам да я нанясам на нея, да видя как ще е . Имам две опаковки.

Единия почистващ гел за лице на Балеа от снимката си го взех, но нещо не е съвсем ок с моята кожа.

# 178
По препоръка оттук си взех рол-она 5в1 на Балея. Наистина действа,
не очаквах толкова да ми хареса, пак ще си купя от него.
Хубави са и рол-онът и спреят 5в1, от дрогерийните бюджетни като че ли от тях съм най-доволна до тук. За мен не са по-лоши от на Рексона, примерно и със сигурност по-добри от повечето дрогерийни които съм пробвала.
И ароматът не е дразнещ, макар че ако беше и по-слаб, нямаше да се разсърдя. Но това последното може и от мен да си е, през част от времето ползвам кристала и ми харесва че няма негов си аромат и не се смесва върху мен с други аромати. Към нормален дезодорант посягам само когато ми е омръзнал кристалът или не ми се занимава че все пак малко повече време иска да се нанесе и да засъхне после добре.

# 179
  • Варна
Румънският ДМ е по-щедър откъм талони и отстъпки. Брошурата лично я взех онзи ден от Букурещ, но нищо не си купих оттам, на двете каси имаше ужасни опашки.

Общи условия

Активация на акаунт