Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 909
  • 739
  •   2
Отговори
# 150
Розова вода ползвах за хидратация като сандвич с ХК, отгоре се запечатва със серум или крем, или и двете. Гледах да е 100% чиста розова вода.

# 151
Това е моята Розова вода🥀Много съм пробвала, но тази не я сменям за никоя друга.Препоръчвам я! 🙌🏻

# 152
Така е, всичко си е до кожа. Иначе много хора са доволни от продуктите на Ина. Дълги години ползвах водата на Милва, опитвала съм и други, но от нея определено кожата ми сияеше. Накрая и нея ми се струва, че нещо я промениха.
Тази на Alteya ще я пробвам задължително.

# 153
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
И аз съм фен на розовата вода на Алтея, единствената, която ми действа добре и е качествена/по мое мнение/.

# 154
И аз ползвам на Алтея и съм много доволна.

# 155
  • Плевен
Вмъквам е и аз за розовата вода - дъщеря ми ползва поредна опаковка Марио Бадеску и кожата й наистина сияе. Почнах я и аз , усеща се разлика.

# 156
А някой може ли да ми каже тази розова вода дали е хубава и дали мирише хубаво?

Преди години съм я взимала, но не бях доволна. Сега взимам тази и ми влияе много добре на кожата.

[/quote]
И на двете състава им е кофти, не е като за розова вода. За справка и сравнение водата на Алтея, която съдържа само “Rosa Damascena(Rose) Flower Destillate”.

# 157
Вмъквам е и аз за розовата вода - дъщеря ми ползва поредна опаковка Марио Бадеску и кожата й наистина сияе. Почнах я и аз , усеща се разлика.

Това не е розова вода.
Марио Бадеску е румънец, който започва да продава козметика в САЩ. Нито в Румъния, нито в САЩ има рози.
  Ако ползвате този продукт

То в него няма розова вода. Rosewater на етикета означава екстракт от обикновена шипка.
 Розова вода се прави от Rosa damascena.
Тази на Марио Бадеску съдържа Rosa canina, което не е българска маслодайна роза, а е шипка.
Малко маркетингови трикове от фирмите.

# 158
Розова вода, на Македа, ползвам за вълшебството за коса.Последния път купих от дм на Алтея. Не може да се сравнява с тази на Македа. Омазнява ми косата,с първата никога не ми се е случвало,но не съм я виждала в дм.

# 159
А за този лосион за тяло какво ,ще кажете?

Сменям някой от продуктите на Avène с по-бюджетни.
В момента ползвам ето този балсам за тяло.

Искам нещо подобно ,но да е бюджетно.

# 160
Лосионът на Балеа съм ползвала преди и беше хубав, дори съм го препоръчвала, но явно нещо са променили в състава, защото тази зима го взех отново и се оказа пълно разочарование. Гъст, трудно се разнася и прави кир ефект. Направо става на трици, докато го втрия. Иначе си върши работата, кожата е мека и еластична, но усещането не е приятно.

Виж на Микса с лилавата помпичка, за мен беше чудесен по-евтин заместител на Lipikar Baume Ap+. В ДМ май не го зареждат. Последно миналата година го ползвах, дано и него не са развалили, че и там сменяха опаковките.

# 161
Добре ,че каза за лосионът на Балеа ,че вече купих един крем техен ,който не одобрих. Купих и една малка опаковка крем за тяло Алверде ,който хидратира хубаво ,но мирише на лекарство.
Така ,че пак греда. Микса са хубави ,но ако вземам ,ще е кутия ,че се ползва по-лесно. Ползвала съм помпите ,но после трябва да режа шишето за да го изразходя.

# 162
И аз в момента съм с Микса, в кутия. Доволна съм, кожата на тялото ми е много суха със сърбящи участъци, но с него е добре. Добре попива и мирише деликатно.

Скрит текст:

# 163
Моля споделете, plex серията на дм за какво точно е, какво прави с косата, за какъв тип е. Не ми стана много ясно, а всички я хвалят.

Това, което ме спира да си я взема, че пише, че е за силно третиран коса. Моята не я боядисвам и избягвам топлинната обработка.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 14:19 от deska90

# 164
  • Варна

Оползотворих част от талоните. Изключих, че исках и део крема на Балеа да пробвам, но явно ще е някой друг път.

Надявам се дневният крем на Биотен да ми хареса, ако ли не - ще го ползвам вместо нощен.

Общи условия

Активация на акаунт