Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте подарявам си всички купони от лайфа

# 406
Собствените марки на магазин са това към което съм се насочила - вземала съм и на Лидл преди време, на Балеа повече ми харесват но и двете марки не смятам че един дезодорант на Дав, Нивеа или Рексона ги бие по нещо. Освен осезаемо по цената, разбира се. Предполагам че Лили и те имат някаква тяхна такава марка, но техни не съм търсила.
На Лидл от техните някой от спрейовете бях си харесала ами не помня вече кой, вече не живея наблизо и ДМ ми е много по-удобен и без това, та скоро не съм купувала техни.
От Балеа 5в1 ми е фаворитът - и на спрей, и на рол-он. Цената е без коментар, никакъв шанс да купя за по 2-3 пъти повече като ги има тези.

# 407
  • София /Абсурдистан
Балеа имат много хубави продукти.

# 408
  • пустинята Гоби
На Лили марката е зле, нищо общо с тези на ДМ.

# 409
  • София /Абсурдистан
Коя е марката на Лили? Как се казва?

# 410
  • Под Слънцето
Сега ще ви разкажа за покупката днес от ДМ.. Та влизам аз във филиал в центъра на Варна, оглеждам дали има всичко на скинциклопедия, дето го начуках в количката и почвам да вземам. Отивам на касата и заставам от страни да си активирам купона.  Плащам и доволна си тръгвам. Имах в списъка си да взема  продукти от  магазин на една верига и се пренасям до Гранд мол..И.. там в Булмаг-а скинциклопедия-та .. намалена .. не знам дали е на брошура, но цените бяха по-малки от това , което платих в ДМ с отстъпката за -20%..
Ако някой се е засилил, офертата е до утре и имат доста продукти.

# 411
  • пустинята Гоби
Velnea е марката на Лили, пробвала съм шампоани и балсами, стават, ама по-скоро не. Имат и бебешки продукти, които еднократно съм ползвала (памперси) и бяха най-ужасните, на които съм попадала. Това беше преди 10 тина години, може да са ги подобрили, ама едва ли.

# 412
Коя е марката на Лили? Как се казва?
Велнеа е тяхната, много малко неща съм пробвала от тях и наистина от тях още по-малко са добри колкото на Балеа. Сухите им шампоани ги слагам на един кантар техните, на Лидл и на ДМ. Един крем за къдрици им харесвам и чат-пат вземам едни лосиони за тяло които са в голямо шише с помпа и са ми удобни да си ги сложа на бюрото и да ползвам през деня вместо крем за ръце, има от тях и бързопопиващи Grinning Не че вършат нещо супер впечатляващо, но за и без това често миене на ръце бързопопиващите им стават, аз и без това ще го отмия не след дълго ами поне не ми пречи да си карам работата.
Може и още някоя марка да имат тяхна си, аз сега само за тази се сещам.

# 413
  • оттам, откъдето започва България
VELNEA е марката на Лили Дрогерие.

# 414
Купувала съм само кърпички на Velnea за бебета, че ги бяхме забравили за бебето, като бяхме при свеки и съм много доволна, но като цяло Lilly ми е една идея по-скъп магазин от DM. От там си купувам само парфюм Light Blue на DG, като го има на промоция, че в DM не съм намерила нито един парфюм, който да се мери с него, да съм честна. Иначе съм отворена да пробвам.
Днес и аз за Скинциклопедия - търсех Blemish комплекта за 19.99 лв, но го нямаше в близкия магазин. Взех си само серума с ниацианамид и се чудя мога ли да си намажа цялото лице тази вечер, или постепенно въвеждане с по една капка Thinking  Пробвах го на китката и нямам реакция...

# 415
Dragoness ,ниацинамидът може да се вкара без да се подготвя кожата за него преди това.
Много полезна съставка ,която кара кожата да сияе без да омазнява ,хидратира чудесно и е перфектен за всяка кожа.

# 416
Много е хубав този серум, скоро го свърших. Подготовка не съм правила. Чудесно ми хидратира кожата.

# 417
Много ви благодаря, дами! Точно това ми трябва - кожата ми е хем суха, хем ми излизат по няколко огромни ужасни пъпки точно, когато не трябва. Козметичката ми казва, че маха черните точки на носа и направо вижда как се появяват пак Sob . А съм на 42, далече от пубертет 😞.

В същия дух да ви помоля и за хидратираща маска, която не омазнява. Използвах една с чаено дърво корейска, но ми идва май мазна на носа. А знам, че трябва и хидратация, за да няма пъпки.

# 418
  • София /Абсурдистан
Благодаря! Аз бях забравила за Velnea. Нищо с тази марка не съм купувала.

# 419
Много ви благодаря, дами! Точно това ми трябва - кожата ми е хем суха, хем ми излизат по няколко огромни ужасни пъпки точно, когато не трябва. Козметичката ми казва, че маха черните точки на носа и направо вижда как се появяват пак Sob . А съм на 42, далече от пубертет 😞.

В същия дух да ви помоля и за хидратираща маска, която не омазнява. Използвах една с чаено дърво корейска, но ми идва май мазна на носа. А знам, че трябва и хидратация, за да няма пъпки.
Аз лично обичам маските на Garnier.
Любима ми е с вит. С ,но са хубави всички.

Общи условия

Активация на акаунт