Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Нощният серум на Глис и спрея за къдрици на Балеа ги купих за дъщеря ми, която е с дълга до кръста, права, много гъста и тежка коса. При нея спреят работи. Ако не сложи нищо преди да навие коса, къдриците падат за отрицателно време, а със спрея се задържат поне до края на деня. Серумът не го ползва и за да не стане зян го плескам аз, но не виждам никаква полза от него.

# 541
Препоръчайте ми молив за очи в кафяв цвят и добър коректор за очи. В момента използвам на Мейбълин, но не ми е достатъчно покривен.

# 542
Вижте моливите за очи на Артдеко.

# 543
Минавам да споделя, че лепенките против кокоши трън не вършат никаква работа.
Биотрейд имат крем за кокоши трън от серията Кератолин фут. Не беше от най-евтините, но ме отърва от едно миниатюрно кокоше трънче преди години.

# 544
Ще отида да ми го изгорят с течен азот. Но тъй като близките 1-2 месеца няма да мога, та затова реших да пробвам тези лепенки
Минавам да споделя, че лепенките против кокоши трън не вършат никаква работа.
Биотрейд имат крем за кокоши трън от серията Кератолин фут. Не беше от най-евтините, но ме отърва от едно миниатюрно кокоше трънче преди години.

# 545
  • София
По препоръка от темата си купих  този молив за очи Не се гримирам често, но много ми харесва. Взех си и гланц за устни, също много ми харесва. Дава блясък, но и много добро овлажняване. За мен е по-добър от повечето балсами.
Благодаря за препоръката!

# 546
  • Под Слънцето
Аз пък днес минах за нова пила за пети и  лакочистител . Обаче забърсах и нов балсам на Биоаптека- медена терапия. Не го бях виждала от  от няколко години и съм супер хепи.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bioapteka-balsam-za-ustni-honey- … 800032905482.html

# 547
Мармолета, да знаеш, че не става от веднъж. Процедурата се прави поне няколко пъти.

# 548
За кокоши трън ползвам на URGO май бяха специалните лепенки. Досега няколко пъти сме махали с тях. Трябва си седмица, да кажем максимум за да изгори мястото и да се отстрани изцяло. Случвало ми се е да не стане от първия път, обаче...така, че пробвайте...
Моливи за очи купувам най- различни, каквото ми хареса, на оферти...На скъпите MAC изхабих преди дни един- няма да повторя, оляха се и те с цени. А самия молив, освен, че беше страхотен тъмно син цвят, с друго нищо не превъзхождаше дрогерийните марки. На BELL има един тъмно син автоматичен, но е много мек, плътен и си представям какво мазане ще е с него. Продължавам да търся тъмно син молив  за очи. Автоматичните моливи на AVON са хубави също, чакам да ги пуснат и тях в ДМ.
Коректор скоро взех на Мейбълин, но май е тъмен, после взех друг, по- светъл...нещо се събира в гънките, тане съм сигурна, че с него е по- добре. А слагам и крем отдолу 🤔

# 549

Моливи за очи купувам най- различни, каквото ми хареса, на оферти...На скъпите MAC изхабих преди дни един- няма да повторя, оляха се и те с цени. А самия молив, освен, че беше страхотен тъмно син цвят, с друго нищо не превъзхождаше дрогерийните марки. На BELL има един тъмно син автоматичен, но е много мек, плътен и си представям какво мазане ще е с него. Продължавам да търся тъмно син молив  за очи. Автоматичните моливи на AVON са хубави също, чакам да ги пуснат и тях в ДМ.
Коректор скоро взех на Мейбълин, но май е тъмен, после взех друг, по- светъл...нещо се събира в гънките, тане съм сигурна, че с него е по- добре. А слагам и крем отдолу 🤔
Имам тъмносин молив на Алверде, сега погледнах,че се води очна линия, но за мен си е хубав, мек молив автоматичен молив. Имам и в зелено. Доволна съм, хубави цветове са, наситени, лесно се слагат, не се размазват и държат.

# 550
Ползвам този сух шампоан, доволна съм, издържа и по два дена косата ако се наложи. Харесва ми и, че е без аромат:

# 551
На този и аз съм му вдигнала мерника откакто го похвали някой тук, точно защото не е парфюмиран. Следващият ми ще е такъв... незнайно кога, като изпръскам наличния, който ползвам много рядко.
Дразнят ме че ги правят силно ароматизирани, цял ден ги усещам, а то сладникаво... Веднъж даже на работа ме питаха с какъв парфюм съм, а аз не бях сложила за да не омешвам ароматите, та не е и само аз да го помирисвам. Просто е много. Вярно че се слагат на коса дето вече не е чиста но то ако има чак и миризма за прикриване не мисля че сух шампоан вече може да спаси положението...

# 552
Ползвам този сух шампоан, доволна съм, издържа и по два дена косата ако се наложи. Харесва ми и, че е без аромат:

Благодаря за съвета, това,че е без аромат и мен ме впечатли.Понякога наистина много аромати се смесват. Когато свърша Батиста,ще го пробвам. Дано да има ефекта на споменатия.

# 553
На Батиста шампоаните не са еднакви всичките. Имаше по едно време талон 1+1 и тогава си взех Wildflower, ами много добре ми пасна на косата, даже придава и обем. Колкото повече време минава, толкова по-чиста ми става косата до края на деня, не я слепва.

https://dm-drogeriemarkt.bg//batiste-suh-shampoan-za-kosa-wildfl … pdsteilen.laufend

# 554
  • София
Колко време преди рожден ден DM изпращат талони и каква отстъпка или сума дават, че съм забравила от миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт