Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
За мен са недоразумение такива оцветени сухи шампоани. Дори и на тъмна коса, такъв съвсем нормален пак не трябва да се оставя така че да се вижда бяло после по нея, ако толкова се вижда значи има останал прекалено много наслоен и не е използван баш правилно. Втрива се малко, изчетква се после, но не трябва да стои така натрупан по косата че да личи нещо с различен цвят от нея.
На Батист на мен ми стояха лепкави, затова сравних все едно с лак съм напръскала. Едвам изразходих че мразя да изхвърлям. Вярно че единия път със сигурност взех за обем, но за мен това не е ОК, това дории човек с абсолютно права коса трудно ще може да го разреше после.
Възможно ли е от сух шампоан да не хваща боята? Че последния път беше пълен провал, а се сетих, че бях пръснала от него.
Освен да е абсорбирал от боята евентуално, тя вярно че на неизмита коса се маже обикновено но ако има натрупани продукти по косата може и да пречат на боята да си свърши работата.

# 526
  • пустинята Гоби
Според мен всички тоалетни хартии на ДМ са хубави, аз купувам тази:
Скрит текст:

# 527
И аз купувам 3 пластова. Достатъчно плътна и икономична е и няма нужда от по- скъпата 4пластова ( която също е хубава)

# 528
За талоните обикновено успявам да се вместя в седемте дни, ако талонът е достатъчно атрактивен. Дразни ме не толкова срокът, колкото това, че у нас той е значително по-кратък в сравнение с Германия. Нали все е ЕС, що така у нас условията са различни?
Иначе ако искат и два часа да го направят, но ако може да не ни третират по-различно.

# 529
ДМ България, както и всички останали държави в Европа, са част от концерна на ДМ Австрия. ДМ Германия са абсолютно отделни и няма нито една държава, която да е към тях. Да, има консистентност на визии, продукти и т.н, но много бизнес неща са си само за Германия и не важат никъде другаде. Политиките са съобразени също така с локални цели, пазари, таргети и т.н.

Относно ТХ: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sanft-sicher-toaletna-hartiya-cl … 066447244489.html

# 530
PPP, възможно е, косата не трябва да е нито чисто чиста, нито много мръсна, за да хване добре боята.

Аз си купих този спрей и днес като го пробвах, щях да умра от задух. Ужасен сладникав аромат, директно отива в кофата. Отдавна не бях правила импулсивни покупки и пак греда, 5лв. в коша.

# 531
Потвърждавам за спрея че е ужасен и моя така си замина в коша след първата употреба. 😖

# 532
# 533
  • Русе
Аз нямам проблем с аромата, не е траен, усеща се само в началото при пръскане , но не видях никакъв ефект от този спрей ....

# 534
Аз пък съм доволна от този спрей. Да, миризмата не е много приятна, но не се усеща много след напръскване. Не слепва косата и при мен държи достатъчно добре къдрици дори по два дни.

Купувам вече трета или четвърта опаковка, и благодаря на който го препоръча тук в темата.

# 535
Минавам да споделя, че лепенките против кокоши трън не вършат никаква работа.

# 536
  • Пловдив
Минавам да споделя, че лепенките против кокоши трън не вършат никаква работа.
И аз съм на същото мнение!

# 537
Да се включа и аз със отзив за сухите шампоани на Батист - зависи кой вид ще си вземеш. От моя опит не се различават само по аромат. Има един с черешка или нещо - Ами понася ми по-добре от тропическия примерно. Оригиналният май пак не оставяше бяло.

# 538
При мен косата миришеше до вечерта.
За кокоши трън потърсете verutol, върши работа.

# 539
  • София

+1!
Ние сме само с нея от 4 години.

Отнонсно сухите шампоани - като ви чета, май ще си остана с Нивеа. Малко е по-скъп, но е страхотен. Дори не трябва да се измива същия ден(вечер). Ползвам този за тъмна коса.

Общи условия

Активация на акаунт