Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
Тоалетната хартия на дм е много добра. Купувам от няколко месеца само от нея. Супер плътна е, мека и едно руло е с повече късове от останалите, така че не излиза и по-скъпа.
Валидност на талоните от 1 седмица за мен е ОК. Все пак има опция и за онлайн поръчка.

От тези, които съм купувала в България, да. На ДМ ми харесва най-много.
В Германия освен нея, купувам и Zewa.

# 511
  • София
Купих за проба сухия шампоан на Балеа във вид на пяна. Не ми харесва, много мокри и не си усещам косата по-чиста. Чудя се, дали да тествам и този, във вид на спрей. Има ли доволни?
Досега ползвах на Нивеа за тъмна коса и съм много доволна.

# 512
Купих за проба сухия шампоан на Балеа във вид на пяна. Не ми харесва, много мокри и не си усещам косата по-чиста. Чудя се, дали да тествам и този, във вид на спрей. Има ли доволни?

Аз ползвам само на Батиста.
Опитах се да изпробвам няколко други марки и абсолютно нищо не правят.Само си дадох парите и до там. Не знам ...ако намериш по добър от батиста или със същия ефект сподели.
Ура за Батиста!!! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:47 от Angelima

# 513

Аз ползвам само кафевият  на Balea ,за брюнетки.И съм много доволна.Реших единият път да пробвам розовия , на пяна ....Ужасен е !Нямаше никакъв ефект.Косата ми се утежни още повече. Стой си така ,наполовина пълен.

# 514
  • Плевен
Последно коментирам за срока и спирам. Реално ние седмица предварително знаем за какво ще е лайфа. Значи стават 2 седмици за взимане на решение.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:12 от Мама-Галя

# 515
В интерес на истината, предпочитам сух шампоан на Балеа пред такъв на Батист. На Балеа говоря за нормалния спрей, не такъв на пяна, хвалила съм ги и друг път.
На Батист не помня колко вида са, но поне аз каквото съм пробвала ми беше лепнещо и неприятно по косата, то почти все едно с лак я бях напръскала... Два пъти съм вземала техен - единият беше за обем със сигурност, вторият вече не помня какъв. Трети път няма да има, определено не са "моето".

# 516
Сухият шампоан-пяна и аз не го харесах, но после разбрах, че действат, ако се изсуши със сешоар. Губи ми време така, но поне го изхабих, не го хвърлих😃

# 517
Аз ако имам време да се занимая да цвъкам, че да суша със сешоар, че да оправям... ще си измия косата Grinning Моята съхне бързо че е тънка и не особено гъста. За някое голямо и гъсто косище може и да помага с нещо но за мен би било недоразумение.
Тия шампоани са ми за спасяване на положение, т.е. за непредвиден или спешен случай, по подразбиране посягам към такъв ако хич нямам време.

# 518
  • София
Скоро си купих сухия шампоан на Балеа 6 в 1. Хареса ми като аромат,не слепва , но аз не съм голям критерий тъй като косата ми не се омазнява. Много рядко се случва това и го взех просто ей така ,да  го имам след отзиви на приятелки на които косите им се омазняват много бързо и си удължават ден,два с него преди да я измият.

# 519
  • пустинята Гоби
И на мен доскоро тоалетната хартия на ДМ ми беше любима, но вече имам нова такава - Luxica. Плътна, неароматизирана и супер икономична. Цената е по-висока, но стига за дълго време. Купувам я от Фантастико.

# 520
  • София
Хубава е да. Аз също купувам понякога, но излиза доста повече пари. В нас сме 6 човека😆Хартията върни като топъл хляб и за това купувам тази от ДМ, хуцава , плътна с много късове. Друга която харесвам и взимам от там е Zewa.

# 521
  • София
Момичета, коя е тази тоалетна хартия на ДМ, която толкова хвалите, може ли скрийншот.

# 522

Миналата седмица си купих сухия шампоан за тъмна коса и изобщо не ми хареса. Оцветява в кафяво,а косата ми е черна. Дори и след минаване със суха кърпа,цвета от шампоана си стои.

# 523
  • София
Възможно ли е от сух шампоан да не хваща боята? Че последния път беше пълен провал, а се сетих, че бях пръснала от него.

# 524
И аз един път пробвах сух шампоан на Балеа и не ми допадна. Беше от някаква лимитирана серия. И се върнах на Батиста/е (не помня как се пишеше), но и от него не съм впечатлена. Просто е най-добро от всичко, което съм ползвала. Не ползвам често сух шампоан, за това съм готова да платя и повече пари, само да ми допада като усещане и визия. Имам купен на Клоран за проба, но чакам да изхабя предния.
Иначе и за мен сухия шампоан трябва да се използва в инцидентни случаи. Аз ако имам време да суша и да я фризирам, ще я измия направо.

Общи условия

Активация на акаунт