Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Видях я в Германия тази със сърчицата ❤,но тази я нямаше с дъгичките. Любим магазин ми е ДМ ,обожавам да пазарувам там. През последните 6 месеца само от там купувам, каквото ми е нужно.

# 496
Не ми харесва този течен сапун:  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-techen-s … tml    
При две от намаленията купувах по една опаковка от него, за съжаление без да съм пробвала първата.
Вчера го отворих. Че е прозрачен - не е проблем. Че не мирише на нищо - не е проблем. Но това, че ръцете ми станаха като шкурка, направо ме изненада. Не помня някога в живота ми така да се е нацепвала кожата ми и да са се белили ръцете ми. При потриване на ръцете се чува звук като шкурене с шкурка. Worried

На мен също ми изсушава много ръцете. Слагам малко глицерин вътре.

# 497
Пробвала съм няколко сапуна на Балеа и всички ми изсушават кожата на ръцете.

# 498
Два дни тествам спиралата Iconic lash на Голдън Роуз от купона миналата седмица и ми се появи сърбеж в областта на корена на миглите. На някой друг да му се е случило? Не съм сменяла нищо друго в грима/разгримирането.

# 499
Следващия live

# 500
  • Под Слънцето
И отново 7 дни валидност. Малко е!

# 501
На мен не ми е малко, ама не ме блазнят. Иначе на Скин1004 мога да похваля слънцезащитата им.

# 502
Тоалетната хартия на дм е много добра. Купувам от няколко месеца само от нея. Супер плътна е, мека и едно руло е с повече късове от останалите, така че не излиза и по-скъпа.
Валидност на талоните от 1 седмица за мен е ОК. Все пак има опция и за онлайн поръчка.

# 503
  • Плевен
Да, цяла седмица ми стига да реша искам или не искам нещо. Почти винаги поръчвам онлайн, за да съм сигурна, че са приложени талоните и да не губя време.

# 504
  • пустинята Гоби
7 дни са малко за неатрактивните талони. За другите обикновено се намира време. И аз не ползвах последните, може би ако бяха с по-голяма продължителност, щях да похарча едни пари.

# 505
То всеки според времето и ангажиментите си, но 7 дни са ми достатъчни да реша искам ли нещо или не. ДМ магазините не са толкова недостъпни. Има не на всяка крачка, ама на всяка пета крачка. Имат и онлайн опция. Може да поръчаш в 7-я ден на талона. После имаш още 7 дни да си вземеш пратката. Може и с куриер, но там вече се плаща май доставка или е безплатна над някаква сума. Като нямам време да се шматкам в магазина, правя вечерта поръчка и на другия ден я взимам без да се бавя много. Ако е тежка и голяма, пращам скрийншот на мъжа ми и отива той да я взима. Пускам я в магазин, който му е по път и му е удобен да паркира. Та лично за мен е удобно.

# 506
Момичета, да попитам тук, талоните за рожден ден, комбинират ли се с останалите талони?

# 507
  • Под Слънцето
Не , доколкото знам и чета тук, в темата.

# 508
Да, комбинира се с други талони. Без тези за % от цяла сметка.

# 509
Също се комбинира и с вече намалени продукти в outlet секцията на приложението или на място съответно.

Общи условия

Активация на акаунт