Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • При децата ми
Да похваля тази паста за зъби:
Скрит текст:

Купих я, когато имаше талон 2 за 1. Да ви кажа доволна съм, чак не очаквах, предвид цената ѝ. Че даже и избелва успешно, по-успешно от някои по-квалитетни марки.

Да споделя и аз: Ползвам другата паста, която се предлагаше с талона. Приятно изненадана съм. Харесва ми и бих повторила покупката. Другата паста я дадох на голямото дете, студент в София. Ще го питам дали я е пробвал и дали му харесва. Ако има същата оферта с удоволствие ще се възползвам.

# 481
И аз имам предчувствие са талон на ДенкМит и съм отбелязала някакви неща. Ама си искам и на ДМ био. Дано скоро пуснат пак.

# 482
  • Сливен
На Bell талона е само за продукти за лице.

# 483
Знаете ли кога се очаква да излязат нови талони? Набелязала съм си препарати на denkmit за проба и имам предчувствие, че ще пуснат техен талон.

Проверете си талоните.Днес пуснаха талон за 15% отстъпка на всички DM марки.Важи до 27.03.

# 484
Аз нямам такъв талон.

# 485
  • Под Слънцето
Интересно! И аз нямам такъв талон. А си пазаря напоследък редовно, макар и за малки суми.

# 486
Хм...аз днес пуснах поръчка.Да не би заради това да съм го получила?

# 487
Тези талони за 15% ги коментирахме в другата тема с кодовете.
Пращат ги на неактивни профили и на случаен принцип.

# 488
А, ясно. Пък нас, редовните, кучета ни яли 😃
Щеше да е прекалено хубаво, те скоро пуснаха такъв талон.

# 489
И аз се засилих да търся такъв талон 😃

# 490
Извинявам се че ви подведох.Сравнително от скоро използвам приложението и мислех, че всички и по едно и също време ги получават тези талони.А темата за кодовете не я следя.

# 491
Какво си купихте с талона за Avon? Има ли нещо, което си заслужава. Много отдавна не съм ползвала техни неща.
Загледах този крем и мисля да пусна поръчка сега, защото не успях да отида до ДМ, а талонът е до днес.  Но реално нямам отзиви.

# 492
  • София /Абсурдистан
Аз съм купувала от тези кремове и много ми харесаха. Но все пак зависи и от кожата.

# 493
  • София
Днес ходих до ДМ за препарати,салфетки,мокри кърпи и тоалетна хартия.😊Тоалетната хартия е Sanft &Sicher,но някаква лимитирана серия много хубава с дъгички и сърчица 😀 По принцип взимам друга ,но дъщеря ми видя тази и поиска нея. Трипластова е ,плътна изглежда,но още не съм отворяла пакета. Малко под 7 лв.е за 8 рула.

# 494
  • Deutschland
С дъгичките купувах и аз миналата седмица. По рано имаше друга лимитирана със сърчица.

Общи условия

Активация на акаунт