Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 792
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, течния прах за пране за тъмно на Первол ми съсипа всички дрехи черни, всичко стана сиво на бели петна! Моля кажете какво да си купя от ДМ да пробвам, даже ако има малки опаковки повече от един вид, да взема за тест.... Да не говорим, че на работа съм с черно облекло и направо ми се реве...

# 466
Аз ползвам прах на Денкмит за цветно пране и много съм доволна.

# 467
  • 1st floor
Какво си купихте с талона за Avon? Има ли нещо, което си заслужава. Много отдавна не съм ползвала техни неща.

# 468
Аз не видях много какво предлагат на Ейвън, но мисля, че парфюмите са добри. Прилични цени и качество, трайни са.

# 469
  • Бургас
На Ейвън не предлагат ли само парфюми в ДМ?

# 470
  • Пловдив
На Ейвън не предлагат ли само парфюми в ДМ?
He само

# 471
Инкандесънс в брошурата за февруари е 20 лв., по-евтино от офертата с 20%. Ако някой се интересува, има още 2 дни.

# 472
  • София
Аз ползвам прах на Денкмит за цветно пране и много съм доволна.
По препоръка от темата купувам и за бяло и съм доволна и от двата. Много харесвам и прахообразния Ариел, но само този от ДМ. Купувала съм и от други магазини и не е това качество!

# 473
Благодаря за предложенията за апликатор на пудра, момичета. Ще проверя в едно всичко за левче и ако няма, ще избера най-евтиното от ДМ. Не съм сигурна, как ще ми стои пудрата. Ако ми хареса, ще поръчам повече апликатори, че да ги пера.

# 474
Подарявам всички талони. Ако някой иска да пише!

# 475
Моите 10 талона също са свободни.

# 476
Знаете ли кога се очаква да излязат нови талони? Набелязала съм си препарати на denkmit за проба и имам предчувствие, че ще пуснат техен талон.

# 477
  • София
Най- вероятно като изтекат тези или другата седмица. На Denkmit и аз ще се радвам да пуснат талон. В немския ДМ в момента има активни 27 купона,като повечето са валидни по месец или 3 седмици. Тук не виждам да направят такава промяна и разнообразие в талоните.

# 478
Знаете ли кога се очаква да излязат нови талони? Набелязала съм си препарати на denkmit за проба и имам предчувствие, че ще пуснат техен талон.
Обикновено са когато излиза и брошурата им, тя май на 2 седмици беше.

# 479
На Бел си харесах едно масло за устни, но талонът май не го хваща. Ще намина да проверя довечера.
Другите ми са свободни, ако на някого му трябват.

Общи условия

Активация на акаунт