Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
Цените в Лили за мен са изкуствено завишени, за да могат в брошурата си да имат уж големи проценти намаление.
Май са забравили да завишат цената на няколко от видовете душ гелове:
Скрит текст:
Може би реалната редовна цена е 7,89лв., нямам идея, в ДМ същите са 7,99лв.

Тук май вече никъде няма Дав с тези опаковки от скриншота. Масово са тези, вече с новите цени

# 421
  • Бургас
Този спрей от ДМ не съм пробвала, но спреят на Лидл става за естествена/изкуствена кожа, че и за маратонките на моя син (целогодишно носи летни мрежести маратонки и не знае, че майка му ги пръска със спрей докато спи Grin).
И моите момчета ходят целогодишно с такъв вид маратонки.
За какво точно ги пръскаш със спрея? Да знам дали и аз да пробвам.

# 422
  • Под Слънцето
Импрегнира ги вероятно .

# 423
Против миризма?

# 424
Подарявам всички талони.

# 425
  • Под Слънцето
Отворих снощи стика за устни Меджик нещо си .. там на Балеа, който купих скоро. Ми не е моето.  Хич не предпазва от напукване в студа!  Къде по-добри са на Хималая. Вчера при пазара загледах нови, ама нали си имам..

А на Хималая купон пускали ли са ? Че аз съм съвсем от скоро с приложението..

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 07:22 от AnMary

# 426
Не си спомням да е имало талон за Хималая, а дано се сетят да пуснат!
Ако на някой му трябва нещо от талоните - всичките 10 са ми свободни.

# 427
  • Deutschland
Отнесохте се Wink
Отворих снощи стика за устни Меджик нещо си .. там на Балеа, който купих скоро. Ми не е моето.  Хич не предпазва от напукване в студа!  Къде по-добри са на Хималая. Вчера при пазара загледах нови, ама нали си имам..

А на Хималая купон пускали ли са ? Че аз съм съвсем от скоро с приложението..

Vaseline на мен ми помага в студеното време. Балсам за устни в кутийка.

# 428
  • Под Слънцето
Имам го. Скоро приключих и Beauty Made Easy от коледната кутии на Гуудбокс - не съм очарована, честно. През годините зимата , а и лятото в планината, само Хималая ме спасява. Не бива да й изневерявам Wink
А дано да пуснат купон за Хималая!

# 429
А пък на мен този от кутията ми се отрази много добре и ми стана любимец.
Имам го. Скоро приключих и Beauty Made Easy от коледната кутии на Гуудбокс - не съм очарована, честно. През годините зимата , а и лятото в планината, само Хималая ме спасява. Не бива да й изневерявам Wink
А дано да пуснат купон за Хималая!

# 430
Не е от дм, но аз ползвам Blistex вечв няколко години, преди ги имаше в Лили, сега не знам, аз си взимам от Нотино. Нищо толкова добро в този ценови клас не съм срещала.
Аз вчера си купих серума на Skincyclopedia, с хиалуронова киселина, днес го пробвах на леко влажна кожа и мигновено попи все едно нищо не съм си сложила Rolling Eyes

# 431
Той попива, но после слагам хидратиращ крем. И слънцезащитен. Сутрин слагам серуми аз.

# 432
Препоръчайте хубав балсам или вазелин за устни, моля!
Ползвам на балсам на Нивея, устните ми след това стават сухи.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 12:15 от monii

# 433
  • оттам, откъдето започва България
Не ми харесва този течен сапун:   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-techen- … html   
При две от намаленията купувах по една опаковка от него, за съжаление без да съм пробвала първата.
Вчера го отворих. Че е прозрачен - не е проблем. Че не мирише на нищо - не е проблем. Но това, че ръцете ми станаха като шкурка, направо ме изненада. Не помня някога в живота ми така да се е нацепвала кожата ми и да са се белили ръцете ми. При потриване на ръцете се чува звук като шкурене с шкурка. Worried

# 434
Ей тъкмо и аз имам един такъв не отварян и един с Алое...
Не ми харесва този течен сапун:   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-techen- … html   
При две от намаленията купувах по една опаковка от него, за съжаление без да съм пробвала първата.
Вчера го отворих. Че е прозрачен - не е проблем. Че не мирише на нищо - не е проблем. Но това, че ръцете ми станаха като шкурка, направо ме изненада. Не помня някога в живота ми така да се е нацепвала кожата ми и да са се белили ръцете ми. При потриване на ръцете се чува звук като шкурене с шкурка. Worried

Общи условия

Активация на акаунт