Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
И аз ползвам Guardian angel за топлинна защита.

# 316
Вчера пробвах спрея за коса https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dvufazen-sprey-za-toplinna … 066447383829.html
Косата ми стана лепкава и не е добре нито на допир , нито на вид. Освен да съм си пръснала в повече....
По колко пръскате?
И аз не го харесах. Поредното, което стои отворено и ползвано веднъж.

# 317
+1 за измивно гел.
Лилавят лак за обем на balea е и мой фаворит.
За сметка на това спреят от серията, подобен на горе поделения не ми харесва, също сякаш става на клечки косата и нищо не прави.

# 318
От няколко дни ползвам олиото на Алверде за почистване на грим и този измивен на Балея. За сега съм много доволна. Олиото почиства перфектно, без да търкам и да ми е некомфортно, не ми замъглява погледа 😂 Страшно е мазно обаче, не е като това на Скин 1004, то е някак по-леко, по-течно. Това на Алверде няма такъв силен аромат.

Измивният е чуден. Лек, без аромат, не изсушава.

Надявам се да не се изпъпча, защото от всичко така става….

# 319
И косата ми от този продукт се суши с часове... Недоволна съм . Става и матова отгоре на всичкото. Ужасен е. Харесвам на сайос кератин. Лично впечатление.

# 320
Моля ви, някой да ми препоръча ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Ще се ползва 2 пъти в месеца, но искам да е хубав

# 321
То си е до човек и до коса. Моята е фина, боядисана и чуплива. Не съм забелязала да се суши по-дълго с него, в сравнение с други спрейове.

И косата ми от този продукт се суши с часове... Недоволна съм . Става и матова отгоре на всичкото. Ужасен е. Харесвам на сайос кератин. Лично впечатление.

# 322
    • оттам, откъдето започва България
    Някой ползвал ли е този импрегниращ спрей върху обувки от естествена кожа?   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-impregnirasht- … v_container 

# 323
    Този спрей от ДМ не съм пробвала, но спреят на Лидл става за естествена/изкуствена кожа, че и за маратонките на моя син (целогодишно носи летни мрежести маратонки и не знае, че майка му ги пръска със спрей докато спи Grin).

# 324
    • София
    Спрея е хубав,купувам втора опаковка. Използван само върху естествена кожа.

# 325
    • оттам, откъдето започва България
    beki8, в момента в Лидл няма и затова питам за този от ДМ.

♥ Димяни ♥, благодаря!

# 326
    • София
    Аз с този от Лидл си напръсках черните ботуши (изкуствена кожа) и останаха бели следи. Успяха да се позамажат с боя за обувки, но трябва няколко слоя, за да се скрият напълно.

# 327
    Моля ви, някой да ми препоръча ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Ще се ползва 2 пъти в месеца, но искам да е хубав

С две ръце препоръчвам тези на Балеа. На който съм ги препоръчала всеки ги е харесал

# 328
    Много, много благодаря! ❤️
    Именно тези са ми отбелязани в "Любими", ама пуст предразсъдък, че като е по-евтино е кофти... Просто ми се искаше без да ги споменавам някой да ги похвали. Пускам поръчката!

Скрит текст:

С две ръце препоръчвам тези на Балеа. На който съм ги препоръчала всеки ги е харесал

# 329
    Много са добри тези лепенки!
    Снощи една гад се беше появила под окото ми и изглеждаше , че ще стане бая пъпка. Лепнах това и тази сутрин... Няма пъпка, няма нищо!
    Ползвала съм подобни от Лили, но тези са по- добри !

Общи условия

Активация на акаунт