Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте. Някой да е използвал ли е този продукт и може да сподели впечатление?
Благодаря 🌷

https://dm-drogeriemarkt.bg/touch-my-hair-mus-za-kosa-lamination … pdsteilen.laufend

# 331
Много добра маска за коса, само този продукт от 3-стъпковата рутина ми хареса и купих отново. За ламиниране и дума не може да става, хем косата ми е с доста фриз, чуплива и дълга, но маската я прави мека и хидратирана. Мус звучи подвеждащо според мен, точно маска за коса е.

# 332
Имат ли ефект тези продукти

# 333
Хм, и аз ще чакам да видя отзиви за тях.

# 334
  • Пловдив
Днес е лайфът, от 18 ч.
Настройвайте алармите! Simple Smile

# 335
  • Под Слънцето
Ако помня добре, някъде мернах , че ще е за козметика.. Права ли съм?

# 336
Да, "dmLIVE: Красота и грим: Трендове и нови продукти".

# 337
Аз имам шийт маска от Биоденс, но не съм я пробвала още. За Скинциклопедия съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления. Ще взема талона, да не забравя само, за да видя нещо друго интересно, ако предложите.

# 338
  • Под Слънцето
Ако успея да се завлека обратно до вкъщи довечера, дано не забравя да пусна лайфа. Без звук.
Иначе съм заплюла и аз скинциклопедия (червеният) и още няколко пъти маската на Балея.

10 см сняг и няма ГТ във Варна.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:29 от TopsyG

# 339
Настроих алармите. Grinning

# 340
Аз сигурно ще пусна лайфа ако не забравя, но ако купоните са само за гримове и декоративна козметика едва ли ще ги ползвам, така че ще ги преотстъпя на някой който не е успял за лайфа

# 341
От тази серия съм доволна само от лака за коса. Спрея много пъти съм му давала шанс, ефект никакъв.

# 342
На Скинциклопедия нищо не съм ползвала, затрупана съм със серуми, но ми хвана окото едно олио за тяло, ако важи за него талона. В сайта на Дъглас видях, че имат и шийт маски за лице:

# 343
  • София
Аз си взех на Скинциклопедия пачове за под очите преди 2 дни,но още не съм тествала. До сега не съм купувала нищо на тази марка и се надявам да ми харесат.😊

# 344

Спря съм имала. Абсолютно нищо. С тънка и фина коса съм.

Общи условия

Активация на акаунт