Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 941
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Имат ли ефект тези продукти

Ползвам спрея от доста време, дори и в момента. При мен върши работа за обем в основата.
Пръскам го в корените и на 4-5см от тях, получава се леко сплъстяване, но с ръце се дооформям леко.
Косата ми е чуплива.
 Мисля, че идеята му е да засушава косата, подобно действие имаше и един солен спрей, който съм ползвала пак от ДМ

# 346
На Скинциклопедия 2 серума съм ползвала. С хиалуронова к-на и с ниацинамид. И от двата съм доволна. Пак бих си купила.

# 347
Това са талоните за довечера, ако някой се чуди дали да гледа или не.

# 348
  • Русе
Декоративна на алверде какво ще рече само грим продуктите им или skincare ?

# 349
Декоративна го разбирам като грим - да се декорираш, може и да се дегизираш 🤣

# 350
  • Русе
Хаха и аз ама да питам преди да съм награбила други. Сега гледам серум за мигли , серум за вежди с рициново масло, олио за лице с роза ( много харесван и хвален в сайта и отзивите топ) и олио за лице с 5% сквалан също много добри отзиви.

# 351
Слагай ги в любими, после като активираш талона, сложи ги в количката и виж дали ще ги хване.

# 352
Взех и аз талоните, но ще видя какво ще ползвам, че съм зарината. Много ме привличат Скинциклопедия, но нямам нужда от нищо…

# 353
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Днес сме 19-ти, талоните са валидни само до 25.02. Еми сори, ама нищо няма да си взема,
показват, че изобщо не ни уважават и не обръщат внимание на обратната връзка.
Колко пъти се писа за краткия срок на талоните, уж анкета правиха и пак нищо, да си ги държат.

# 354
Изведнъж всички продукти на Белл станаха изчерпани в Моят магазин

# 355
Момичета, днес успях да мина през ДМ. Първото което направих е да проверя за споделения наскоро спрей за блясък. Действително съм го виждала, и да, наличен е в магазините, макар и он-лайн да не е зареден.

И разбира се купих още няколко неща, не съм снимала всички, че ги разпределих по местата им. Надявам се този серум да е хубав. Нямам търпение да стане лято и да го пробвам.

# 356
Серумът може да го ползвате целогодишно.

# 357
Едвам ме нави. Още тази вечер ще го пробвам тогава 🤭

# 358
Здарвейте, ако някой няма да използва талона за Бел козметикс бих го усвоила 🤣, понеже изтървах лайфа

# 359
Здарвейте, ако някой няма да използва талона за Бел козметикс бих го усвоила 🤣, понеже изтървах лайфа

Писах ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт