Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Не се комбинират когато са и двата с процент отстъпка на цялата сметка . Един с процент отстъпка на всичко и един който е някакъв друг би трябвало да могат.
Най-лесно като се чуди човек е да ги активира и двата и да слага в количката в приложението, то там си показва отстъпките които се прилагат.

# 391
Знам го това с количката Wink , но все още го нямам този за рожден ден и се чудя дали да изчакам или да използвам този за левовата  равностойност сега.

# 392
  • София
Забравих да ви кача една снимка от преди няколко дни от Германия😊Това е централата на DM.

# 393
Да питам за кристала на Belea: може ли веднага след нанасяне да сложа обикновен дезодорант за аромат или трябва да чакам някакво време? След епилиране ползва ли се?

Да, може след епилиране, то е стипца. Ако има разраняване даже спира кървенето. Аз слагам и обикновен дезодорант, веднага след кристала. Не пречи. Кристалът убива миризмата на пот, не спира самото изпотяване.

# 394
Благодаря за информацията за кристала на Балеа. Ползвах го тази вечер след епилиране и наистина не ми дразни. Засега ще слагам само него без ароматизиран дезодорант, за да пробвам колко е издръжлив (не че е лесно да се изпотиш при - 15 градуса Joy).
Другата седмица ще ходя в ДМ. Хвърлила съм око на течна основа за сенки на Алверде и сета против несъвършенства та skincyclopedy.

# 395
Няма да ползвам купоните, така че, ако някой ги иска, да пише.

# 396
  • Deutschland
При мен вчера имаше лайф за Дав, уж дойде известие от приложението, че след 10 минути започва, но се залисах с писане и забравих. Не ми се плаща вече високата цена на продуктите им. Смениха опаковките и бам 3€ за душ гел. За тези пари ще си купя 3 броя ФА или Палмолив.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 12:47 от Фрау С

# 397
Аз вече не купувам сапуни дав. Бебешки сапун на дм или бар без сапун са ми идеални. Душ гел на дав не харесвам,имам други любими.
Кристалът на дм при мен действаше лятото  и против изпотяване 👍

# 398
3 евро е добре.
 В нашия ДМ са между 7 и 12 лв.
В Лили дрогерия 450 мл беше 20 лева….

# 399
У нас са безобразни цените на такива марки, говоря за всичките дрогерийни а не само Дав. Край мен който се прибере за малко от накоя по-нормална държава, е в шок че тук са по-скъпи и че пак се купуват при нашите доходи.

# 400
Преди 2 години се върнах в България. Още не мога да свиква с цените. Въобще кой дава 10лв за дезодорант например?

# 401
И аз харесвам дезодорантите на Дав, но ги взимам само на промо или от сайтове от сорта на ТТмаркет.

Преди 2 години се върнах в България. Още не мога да свиква с цените. Въобще кой дава 10лв за дезодорант например?

# 402
Цените в Лили за мен са изкуствено завишени, за да могат в брошурата си да имат уж големи проценти намаление.
Май са забравили да завишат цената на няколко от видовете душ гелове:
Скрит текст:
Може би реалната редовна цена е 7,89лв., нямам идея, в ДМ същите са 7,99лв.

# 403
Дезодоранти Dove купувам само на мъжа, за мен минах на Биотен. Иначе харесвам много този с круша, но не и цената му. По-евтините аромати не мога да ги понасям. Оляха се направо, а до преди две години купувах 250мл за 7лв от Ремедиум, а сега малките са подгонили 10 кинта...

# 404
  • София /Абсурдистан
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-neutralen-za-kozhata-d … 066447502978.html
 Аз купувам от този поради алергии и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт