Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Олиото за коса на Балеа се усеща приятно. Не е моят аромат, но не е нещо фрапиращо.
Тъкмо го сложих в кошницата и чета този коментар. Споделете нещо наистина ефикасно за много суха в краищата руса коса?

Някой ползвал ли е този пилинг? В тик ток доста го хвалят.

# 76
Това със служителите на Лили (или ДМ) винаги си е до магазина, да не кажа и до човека. Някога предпочитах Лили, точно заради служителите в близкия магазин (да не кажа, че ме бяха научили и по име вече), за съжаление сега наблизо имам само ДМ.

# 77
Това със служителите на Лили (или ДМ) винаги си е до магазина, да не кажа и до човека. Някога предпочитах Лили, точно заради служителите в близкия магазин (да не кажа, че ме бяха научили и по име вече), за съжаление сега наблизо имам само ДМ.

Така е. Аз също съм се оплаквала от ДМ в темата.
 Проблемните за мен са ученичките, които все още нямат навици да работят с клиенти. Тази, която всеки път ми дърпа телефона, е точно ученичка.
 Те нали ДМ разкриха някаква паралелка от 8 до 12 клас за козметички и консултанти ама не помня в кое училище и като им свършат часовете в училище, идват да работят в магазина.
 Но на фона на Лили, цялостно в ДМ е по-добре като обстановка.

# 78
Моля, да ми препоръчате хубав мъжки шампоан за нормална коса!

# 79
ММ ползва само тези на Здраве.
Моля, да ми препоръчате хубав мъжки шампоан за нормална коса!

# 80
Аз пък винаги съм била доволна от ДМ-магазините около мен (имам два). Не съм забелязала да има ученички и не знаех, че са открили такива паралелка в някое училище. Работили сме с ДМ в старата ми работа. По принцип колежка оправяше техните заявки, но винаги идваха на една дата, винаги изпращаха график за почивните дни, проверяваха си всичко дали е коректно. Абе като цяло съм останала с впечатление, че са стриктни и извършват контрол. Но може и да си е до служител.
Като имам по-голяма поръчка, я пускам с експресно получаване. Правя я вечерта. Магазина отваря в 9 и в 9.30 ми изпращат имейл, че е готова. Доволна съм от моя ДМ магазин ❤

# 81
Коя мицеларна вода препоръчвате? Ползвала съм на "Гарние" всичките, на "Биотен" и "Нивеа". На "Балеа" как са мицеларните води и кой гел за бръснене на марката препоръчвате?
На Балеа съм вземала мицеларна вода в зелената бутилка и преди време в една лилава дето сега мисля че я няма. Вършат ми не по-лоша работа от на Гарние, уточнявам че от тях моята е с алое, бледозелена мисля че е капачката. Разни за суха кожа не знам, не използвам такива.
Гел за бръснене вземам мъжкия Сенситив на Балеа, чудесен е.

# 82
mmtomova, моята коса е такава и последната комбинация, която направи косата ми лъскава и мека е с тези продукти (продуктът на Chi го няма в дм обаче):
Скрит текст:

Но мекотата определено идва от спрея, той е единствения продукт, който ми е нов в грижата за косата и е доста по-мека, не е като метла, както обикновено.

Аз ползвам мицеларна вода на Гарние, доволна съм. Най-доволна бях от един мицеларен спрей на Биотен, но него отдавна го спряха от производство, изчезна от пазара.

# 83
Аз за сваляне на спирала/продукт за вежди си ползвам Garnier жълтата и вече от 2 години не я сменям за нищо на света. Без търкане, сваля веднага.
Скрит текст:

Гел за бръснене - всички дамски на Balea, последно взех на Balea Med и е супер.

# 84
Аз за сваляне на грим ползвам течният интимен гел на билка с невен. Да, странно е, но върши идеална работа.

# 85
За грим препоръчвам двойно почистване. Иначе с мицеларна махам спиралата, за да не ми се размазва по цялото лице. После масло и накрая гел/пяна.

# 86
А, да, за лицето съм си с двойното почистване от много години и друго не мога да ползвам. Мицеларната ми е само и единствено за спирала и вежди.

# 87
Споделете кои продукти ползвате и сте доволни за двойното почистване? От Дм ли са?

# 88
За двойното почистване използвам олиото за лице на Beauty of Joseon, марката я има в ДМ по принцип, но не зареждат олиото. За 2ра стъпка харесвам двата sensitive гела на DM Balea и Alverde.

Мен лично балсама на Balea не ми хареса, сравнено с други, консистенцията му ми беше по-твърда.

Направо съм в чуденка какво да си взема с талона, яко напазуравах с предните 20%.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 09:42 от deska90

# 89
Споделете кои продукти ползвате и сте доволни за двойното почистване? От Дм ли са?

То балсама е по-важен, от колкото после измивното. Сега съм с Heimish (корейско). Пробвала съм и други корейски, както и на The Body Shop. Взела съм си и балсама на Балеа за проба, но чакам да ми свърши сегашното и ще дам отзив за него. По принцип не отварям нещо, преди да е свършило старото и да започна да го ползвам. Иначе за втора стъпка сега съм с Caudalie (или нещо такова). Много е нежно и лееееко е скъпичко, но ми се падна от Адвент календар и си го ползвам. Едва ли бих си го купила после пак, че имам други наредени за проба 😄

Общи условия

Активация на акаунт