Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Всички талони са ми свободни. Ако някой иска нещо да пише ЛС

# 196
Lumene cc Крема съм доволна, но той е наличен в лили, извинявам се за отклонението.

За децата вземам един балсам за къдрава коса на алверде, голямата е с чуплива, да не ѝ се заплита, доволна съм.

https://dm-drogeriemarkt.bg//alverde-naturkosmetik-balsam-za-kad … pdsteilen.laufend

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:32 от deska90

# 197
На Биотен също е приличен ако ще е СС, само дето няма особен избор на цветове. Те са един светъл и един тъмен, светлият определено розовее леко но пък ако цветът ти пасва си е голяма находка.

# 198
А каква е разликата между ВВ и СС?
Ако не се ползва редовно, кое е по- подходящо?

# 199
  • София
А каква е разликата между ВВ и СС?
Ако не се ползва редовно, кое е по- подходящо?
CC е за по-мазна кожа. Аз лично предпочитам ВВ. Той е като лек фон дьо тен, но и като крем

# 200
РРР, може ли са погледнеш състава на розовата вода какъв е, ако имаш в момента?

Ето от сайта:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/naturalna-rozova-voda- … ska-roza-karlovo/

Благодаря ти. Розовата вода също е с феноксиетанол.
Аз търсих информация от сайта на Българска роза,  където съставът е удобно пропуснат.

# 201
Аз от години използвам този BB крем и съм доволна. Много добре ми изравнява тена.

# 202
И аз оползотворих моя талон. Много се чудих дали и какво да вземам, т.к. с предния талон доста се запасих, но коментарите тук ми помогнаха 🤣
Взех си другото олио, не plex, защото състава им е горе долу един и същ, а това е 100мл, другото 50.

# 203
Подарявам си талоните + Балеа от лайфа. Simple Smile

# 204
  • Сливен
Подарявам талонита за персил,бебо и биотен

# 205
И аз подарявам всички талони.

# 206
Цветът с жълтеникав подтон ли е?
Преди време си бях взела същия, но ми жълтееше.

Аз от години използвам този BB крем и съм доволна. Много добре ми изравнява тена.

# 207
Подарявам талоните за Персил, Бебо, Мейбълин и Биотен. Ако някой ги иска може да ми пише на лични съобщения

# 208
Цветът с жълтеникав подтон ли е?
Преди време си бях взела същия, но ми жълтееше.

На мен леко ми жълтее, но не драматично. Аз съм със светлия, но и кожата ми е наистина бяла. За цената си е супер.

# 209
Подарявам купона за 20% на Balea, до днес е валиден.

Общи условия

Активация на акаунт