Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И аз имам свободен талон за Balea 🌸

# 211
Привет,
бих се възползвала с благодарност от един талон за Балеа.
Предвид, че до днес е валиден, ако остане свободен, бих го използвала. Предварително благодаря.

# 212
NYX са заредени в онлайн магазина на dm.

# 213
И аз подарявам талоните на Балеа, Мейбълийн, Персил и Биотен, ако някой ги иска. 🌹

# 214
Понапазарих и аз с талона Балеа.
ББ крема на Балеа, който беше в магазина е много светъл.
В приложението видях, че освен на Гарние , който беше предложен тук, има и на Алверде. Ще го видя на живо следващия път дали по-тъмния би бил подходящ.
Освен другите неща , взех да пробвам и праха за бяло пране. На сина ми униформата за училище е бяла и много внимавам, като пера само неговите тениски, кърпички за бяло слагам ...До сега всичко бяло ми посивяваше.

# 215
Нашите дрехи ги пазим бели с препарат Chante clair с марсилски сапун. Става и за цветно.

Понапазарих и аз с талона Балеа.
ББ крема на Балеа, който беше в магазина е много светъл.
В приложението видях, че освен на Гарние , който беше предложен тук, има и на Алверде. Ще го видя на живо следващия път дали по-тъмния би бил подходящ.
Освен другите неща , взех да пробвам и праха за бяло пране. На сина ми униформата за училище е бяла и много внимавам, като пера само неговите тениски, кърпички за бяло слагам ...До сега всичко бяло ми посивяваше.

# 216
Свекърва ми все него ползва и много го хвали, но колко пъти влизам в магазина, отвъртам капачката и като го помириша се отказвам. Не знам аромата дали изчезва след пране, но ми мирише не особено приятно.

Нашите дрехи ги пазим бели с препарат Chante clair с марсилски сапун. Става и за цветно.

# 217
Ароматът е много траен. Покрай него спрях да използвам и омекотител за някои дрехи. Има и с други аромати.

Свекърва ми все него ползва и много го хвали, но колко пъти влизам в магазина, отвъртам капачката и като го помириша се отказвам. Не знам аромата дали изчезва след пране, но ми мирише не особено приятно.

# 218
NYX са заредени в онлайн магазина на dm.
🥰🥰🥰🥰лелеее, а в обекти? Браво на dm!

# 219
  • При децата ми
Напазарувах скромно и аз с талона на "Балеа".

Спиралата на "Есенс" беше намалена и я взех. Приятно изненадана съм. Харесва ми, а за тези пари пък съвсем!

# 220
  • Варна
Някой да е успял в откриването на шампоан за коса с бързо омазняващи се корени?

Мия я през ден и в деня на миене на нищо не прилича, но по дължините е ок, само корените сплескани.

Не знам защо разчитах на Balea Plex, но не, няма да повторя покупката.

# 221
Не съм открила такъв шампоан дето да ми намали омазняването, не вярвам и да открия... Виж такива дето премиват и след тях се омазнява още по-бързо - колкото искаш Grinning
Тактиката която работи при мен е шампоани за честа употреба или такива за обем. Тези за честа употреба не премиват косата и не предизвикват още повече омазняване заради това. А тези за обем са изрично без утежняващи съставки и съответно не влошават и те положението.
Плекс не беше ли серия за изтощена коса? Ако е така, със сигурност не е за бързо омазняващ се скалп.
Другото нещо което е също много важно - обърни внимание дали често си пипаш косата с ръце да я отмяташ или наместваш и оправяш. От това може буквално за часове да се замаже... говоря от опит.
Минимум пипане през деня, в комбинация с нещо за обем в корените за да не стоят прилепнали върху скалпа - тези двете заедно с подходящ шампоан би трябвало да могат да ти спечелят още някакво време.

# 222

Мия я през ден и в деня на миене на нищо не прилича, но по дължините е ок, само корените сплескани.

Не знам защо разчитах на Balea Plex, но не, няма да повторя покупката.

При мен намали омазняването на корените Alpecin double effekt. Вече не я мия през ден, два, а през 4-5, което за мен си е постижение.

# 223
  • Пловдив
Новата тема на лайфа на 19.02.Kрасота и грим: Трендове и нови продукти
+ талон за 20 % на избрaни марки и продукти

# 224
Аз, но го изкупих всичкия Wink
Nature box с диня

Общи условия

Активация на акаунт