Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • пустинята Гоби
Гледам, че и на Avon има талон, ще си измисля някой парфюм пак.

# 361
  • София
Lale_Lili,ще чакам мнение за спрея Glow&Care❤
Доста клипчета изгледах с положителни мнения и мисля тези дни да мина в близкия магазин,но оня ден не го видях и може и да не е наличен.В Германия докато бях пък въобще не знаех за него иначе щях да си го купя от там😊

Днес пуснах лайфа 4 мин. преди да започне. Отнесох се  в домакинска работа ,телефона се заключи и край с предаването и талоните.😅

# 362
Димяни, спреят седи при лаковете за коса. Тъй като при нас в ДМ има огромен цял ред с шампоани, серуми, лакове и тн. ми отнеме 2-3 минути да го намеря. Да не споменавам и че беше на най-високия рафт, където мойте 1.50 почти не хващат в полезрение 😂
Опитай пак да го потърсиш, може вече да е зареден и в твоят ДМ. Стискам палци 🤞

# 363
  • Варна
Какво прави този спрей за коса?

# 364
  • София
Аз съм малко по- висока😊😆
Ще надничам тогава и аз.🤭
Много искам да то тествам!

Сега проверих и вече е наличен в близкия магазин,утре ще отида.

Киса,

# 365
Ако ти трябват някои от талоните, пиши ми да ти изпратя. И без това нищо не си харесах
Lale_Lili,ще чакам мнение за спрея Glow&Care❤
Доста клипчета изгледах с положителни мнения и мисля тези дни да мина в близкия магазин,но оня ден не го видях и може и да не е наличен.В Германия докато бях пък въобще не знаех за него иначе щях да си го купя от там😊

Днес пуснах лайфа 4 мин. преди да започне. Отнесох се  в домакинска работа ,телефона се заключи и край с предаването и талоните.😅

# 366
Някой беше писал за декоративна козметика какво е - това са всички продукти за грим. Simple Smile

# 367
  • Под Слънцето
Всички купони, освен за скинцинклопедия, са ми свободни. Ако някой иска, да пише да му ги активирам и пратя

# 368
И аз подарявам всички талони. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще отговоря.

# 369
Много щедро този път, да ги похвалим малко Simple Smile

# 370
  • Под Слънцето
Щедро, ама с кратък срок. Дано сколасам да взема всичко от списъка си.

# 371
И аз подарявам всички талони от лайфа + допълнителните. Някой ако ги иска, да ми пише.

# 372
  • Пловдив
Заредили са нови талони.
Canpol babies, Colgate, Somat....

# 373
Серумчето за след слънце го взехме на 63 стотинки, при нас (Хасково) са много народни цените, другите с 50 фактор ги бяхме купили на 1,50лв.

# 374
Мале какви оферти 😍
Моето го пробвах вчера, не е лошо, но ми щипеше. Ако се намажа с него след слънце, когато доста често съм изгоряла, направо ще се гътна. Опредлено ще огледам да го използвам сега, докато е още студено.

Общи условия

Активация на акаунт