Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Не е преди рождения ден, в деня на рождения ден се появява, ако правилно си спомням. 15% на цялата сметка за една покупка, с изключение традиционно на адаптирани млека за кърмачета до 1 година.
Съчетава се с всякакъв друг талон за отстъпка, освен ако е пак такъв с процент върху цялата сума, тогава не може и двете намаления едновременно. И не само това, ами аз покрай моя рожден ден установих че и на касата не можеха да го пипнах да махнат те единия от двата, че имах точно такъв случай и бяха активни и двата талона. Ако бях се сетила по-рано, другия такъв нямаше да го активирам, той беше валиден и няколко дни по-късно та можеше да се върна с него ако нещо съм забравила.

# 556
  • Под Слънцето
Вчера загледах това . Някоя  от вас ползвала ли го е?  Ще мога ли да издърпам въздуха на суджук примерно и да го опаковам  да издържи по-дълго време?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-komplekt-za-vakuumira … 010355382269.html

# 557
Червилата на Trend it up от pure nude серията хубави ли са? Гледам че са намалени по 3,99.

# 558
Вчера загледах това . Някоя  от вас ползвала ли го е?  Ще мога ли да издърпам въздуха на суджук примерно и да го опаковам  да издържи по-дълго време?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-komplekt-za-vakuumira … 010355382269.html
Хм, такова пък не бях видяла че предлагат, интересно изглежда. Не мога да видя обаче торбички като тези в комплекта дали се прадават отделно и съответно те как излизат като цена. Поне аз не открих на сайта им такива с вентил за помпата а само за нормално замразяване.

# 559
Фран, благодаря за предложението. Гледала съм ги всичките, но търся по- тъмно, мастилено синьо. Такива светли имам няколко. Скоро влязох в КИКО Милано, имаше промоция на продукти за очи. Наточих се, че ще си взема син молив, ми то...от толкова цветове "моят" го нямаше 🤔
На Тренд бях купувала преди време червило тип дебел молив в автоматична пластмасова гилза. 2 пъти купувах и скоро го потърсих, но след проверки в няколко магазина разбирам, че го няма. Има подобни, но пише Matte, а аз не купувам такива и със сигурност е различно. Яд ме е, че всичко хубаво или го спират, или го развалят 🙁

# 560
  • Под Слънцето
Имаше торбички. Снимах ги заедно едно до друго. Торбичките са като онези за дрехите - с дупка и капачка.
Мисля бяха 10 бр  за няколко лв. Снимката я изтрих като намерих продукта в  сайта.
От известно време заглеждам машинки за вакуумиране . ММ е далече и скоро пращах багаж , та търсех как да опаковам суджуци да му пратя. Една дама ме покани у тях и ги опакова, но след седмица бяха почнали да побеляват, та и онази машинария не ми е опция. Но продължавам да търся варианти.

Ето , намерих торбичките. Пише, че са многократни Wink Уж

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-mnogokratni-torbichki … 010355382283.html

# 561
Съмнявам се това да е по-ефективно от вакуумираща машинка, честно казано. Не и когато търсиш трайност.

# 562

Имам го и ми върши перфектна работа. В комплекта има помпа и торбички и отделно се продават само торбички. Издърпва целия въздух и става като вакуумираното с машина. Докато не го отвориш не се развакумира, а хубавото е, че можеш да отвориш да вземеш част от количеството и да изпомпаш въздуха пак.

# 563
  • Под Слънцето
Благодаря, beki8! Ще я купя , заедно с 1 кутия  торбички.

# 564
Ето да видиш горе долу какво се получава

# 565
  • Под Слънцето
Чудничко е, beki8, благодаря!  Имаме още суджуци, кайзеровани месища. Ако успея поне малко да им удължа "срока на годност", ще е много добре. Що не я открих през декември

# 566
И вкъщи доста го ползваме това вакуумиращо чудо. Съгласна съм с Беки, че вакуумът се задържа дълго без забележки. Така сме съхранявали кашкавал, сирена, суджук също дори. Торбичките си ги ползваме многократно, даже и ги мия чат-пат 🙂

# 567
Абсолютно се задържа, точно за суджук купих миналата година. Лесно и компактно, доста покрай мен си закупиха машинка от лидъл, но това беше по-евтино и е по-компактно.

# 568
На 6.03,7.03 и 8.03 минус 15% на цялата сметка при покупка над 30 лв в магазина в мол Парк Център, София.

# 569
  • София
На 6.03,7.03 и 8.03 минус 15% на цялата сметка при покупка над 30 лв в магазина в мол Парк Център, София.

Има ли ДМ там?

Общи условия

Активация на акаунт