Любители на котки - Тема 204

• 30 278
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Той сега се крие в друга стая. Идва, подушва нещо нещо и бяга да се скрие

# 166
Това е едно от нещата, които ме спират да прибера уличния котарак, който обгрижваме, у дома. Кучката съссигурност ще го приеме, обаче стреса, който ще причиня на двете ми котки... не го заслужават. Бабчето особено на тази възраст вече има нужда от спокойствие. Аз казах ли ви, че третирам нослето с тинктура Кастелани-Хефе и всички корички изчезнаха.

# 167
Надявам се да свикне. Сега пак е повърнал малко. И още през нощта е ял стабилно и е пил водичка.
Малкото е безстрашно и дружелюбно.

Редактирам. Бая е повърнал всъщност. Но и доста е ял снощи, де.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 09:39 от BundleOfLove

# 168
  • Между гори и планини
То си трябва време за адаптация, не става за ден - два. Наистина винаги малките са по смели и безстрашни. А големите бягат и се крият, а уж са на тяхна територия. Другото което забелязах, че големите котки не бият малки котенца. Може да ръмжат, реват, бягат, хъскат и съскат, но не бият. Когато посвикнат и котето стане на 2-3 месеца, игриво и нахално, удрят предупредителни лапи, но пак не е голям бой. Сякаш разбират, че не са равностойни и малките не са им в лигата. Вариантите са два - да свикнат и да се заобичат, или просто да се толерират и заобикалят.

# 169

Днес Киро спеше на облегалката на дивана и взе, че падна на пода, където лежеше Богдана. Наско пък се стресна от създалия се шум и взе, че наби шашнатия Киро. JoyJoyJoy
Joy Танче, снощи и у нас хвърча перушина заради същата причина.

# 170
Трябва си време за свикване. Ето у нас първите два дни котките се криеха коя където намери. После разбраха, че не е толкова страшно и започнаха да излизат, сърдити естествено. Но, както казват любопитството е по-силно. И понеже от три дни лежа болна и по цял ден съм в къщи, разбраха че новия звяр всъщност е безобиден и ето тази сутрин доживях това 😀
/снимката не е много добра, но не беше за изпускане това събитие 😀/

И малко спам

# 171
Те вчера се подушиха и Лъки избяга. Оставих му 2 стаи, в които тя не е влизала, а тя е в останалия апартамент. Той е скрит сега в един гардероб, видимо неспокоен. Само дето преди малко я изпуснах, щото е адски бърза и му се изпишка веднага в тоалетната, та сега не знам той как ще реагира. Тя много иска да ходи да обдуши и стаите, в които е той и не знам как да постъпя. Голяма любопитка е.

# 172
  • София
Нова кутия Simple Smile

# 173
Ето я Бела хубавела, малката калпазанка

# 174
  • Между гори и планини
И аз искам такова шоколадово кученце 🥰

# 175
  • София
Разказвам на мъжа ми за неволите на Лъки и той се сети, че когато взехме бебе Турболина имаше особена миризма. Сигурно ѝ трябваше месец, за да изчезне. Тогава предположихме, че е някаква специфична бебешка, като при човешките бебета. Да не би и бебето рагдолче да мирише специфично? И повръщането да не е от стрес, а просто да му се гади от миризмата?

Преди малко отидох към банята и тъй като не отопляваме целия апартамент, а Богдана отваря всички врати, врътнах ключа. Започна се едно изнервящо мяукане, че не може да излезе от хола. Simple Smile Мъжът ми ѝ се скарал да не врещи, а Наско в знак на солидарност отишъл и ѝ пернал една лапа. Joy Много е смешен. Simple Smile Ако някой несправедливо бие друг, отива да защитава по-слабия. Simple Smile

# 176
Нямам идея, аз не усещам миризма, ама знам ли го Лъки какво усеща. Той буквално повърна един миг след като подуши нейните неща 2 пъти снощи, така че може и директно от миризмата ѝ да е. Скрил се е в един гардероб и не смея да я пусна в тая стая да обдуши. Тя пък се крие под дивана в хола. Мъка за всички е малко в момента.

Купих един фелиуел и го сложих в коридора между стаите им. Няма да навреди поне...

# 177
  • София
Няма да навреди, но ако действа, то става много бавно. До тогава ще са свикнали и без изпарител. Wink

Имай търпение! Твърде малко време е минало.

# 178
BundleOfLove сетих се за един клип, който бях гледала. Там обаче ситуацията е с новородено бебче, така че може да е от стрес повръщането.
https://youtu.be/3WOaYC5Ff7g?si=MWPcdkjflvzw4cg9

Ето го линка на видеото, ако на някой му е интересно.

# 179
Да, точно същото стана, само че по-бързо от на клипа дори.

Общи условия

Активация на акаунт