Любители на котки - Тема 204

• 30 282
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Пинко, от мен един съвет. Ехографът не е много точен апарат. По-добре скенер. А зълва ми в такива случаи прави рентген с бариева каша, за да се види да няма нещо в червата.

Бъндъл, ти малката изкъпа ли я? Да не би да мирише на нещо?

# 196
Не съм я изкъпала, тя има 3 тона козина, ще съхне до април Grinning

Тя е супер социална и постоянно търси контакт, постоянно ходи при Лъки и се опитва да го закача, а той просто е ужас, горканчо.

# 197
Как така сте го заточили в банята? Неговите неща винаги ли са били в банята или сега сте ги изнесли там? Подходете по-деликатно, все пак на неговата територия сте довели нова котка. Той се чувства малко или много застрашен. Отделете ги в отделни стаи, но не в банята. Нека поне няколко дни не се виждат. Оставете ги първоначално да свикнат с миризмата си, а след това ги запознайте. Но пак във ваше присъствие. Вие в момента сте му пуснали новата котка и той не знае как да реагира, освен със стрес и страх. Прочетете от тези дни моите публикации как запознах двете ми котки с новото кученце, което доведох у дома. В момента са го приели, доколкото им е възможно на котките. Но никого не съм заточавала в банята .

# 198
  • Между гори и планини
Като съм вземала ново коте, винаги първо минава през банята. Суша и с хавлия и сешоар. После ги запознавам.
Обикновено малкото го затваряме в спалнята с храна, вода и тоалетна и пускаме господарите на дома за кратко. Ако няма война и за дълго, но в наше присъствие .
Като доведохме Лео и Чери рева и ми се сърди, гледах много да го галя, гушкам и да му казвам галените имена, за да знае че си го обичам и някакъв новак няма да го измести от сърцето ми. И до сега, в присъствието на Чери не говоря галено на Лео.

# 199
Как така сте го заточили в банята? Неговите неща винаги ли са били в банята или сега сте ги изнесли там? Подходете по-деликатно, все пак на неговата територия сте довели нова котка. Той се чувства малко или много застрашен. Отделете ги в отделни стаи, но не в банята. Нека поне няколко дни не се виждат. Оставете ги първоначално да свикнат с миризмата си, а след това ги запознайте. Но пак във ваше присъствие. Вие в момента сте му пуснали новата котка и той не знае как да реагира, освен със стрес и страх. Прочетете от тези дни моите публикации как запознах двете ми котки с новото кученце, което доведох у дома. В момента са го приели, доколкото им е възможно на котките. Но никого не съм заточавала в банята .

Не, не, пошегувах се, просто го придружих в банята до неговите си неща, имам чувството, че го беше страх да ходи там сам просто.

Иначе планът за запознанство беше друг, но едното ми дете беше много болно и нямаше свободна стая, в която да затворя новата котка, а и тя плаче постоянно ако е сама, така че и това не ставаше. Те се подушиха с интерес, не е имало агресия, но той се уплаши от нея. Тя пък е супер социална и го търси. Сега след като се изака и си изяде пауча си се качи в неговото си легло на един шкаф, където тя физически не може да го стигне, и си спи спокойно. Тя пък търчи из целия апартамент като подивяла. В момента и двамата има достъп до навсякъде, но тя не го закачала от часове, той си спинка. Сутринта като станах бяха и двамата на дивана, а той имаше къде да избяга ако иска, но си беше при нея.

Предполагам просто му трябва време на горканчо. Постоянно ходя при него да си го галя и да му казвам хубави работи Simple Smile

# 200
Пинко, МВК, д-р Митев е специалист образна диагностика, кардиолог се води също. Каквото трябва ще му види.
Цунки за Шаги. Heart

# 201
От 1 час търся Линош, косата ми изправи 😄 Оххх още се хиля, ама успях да я фотна.
Слива се с фона в неоправеното легло на кака.  Видях я чак като се прозя, иначе си стои кротко и ми гледа сеира. 😄

# 202
Винаги е така. 🤣
Аз съм вдигала всички на крак посред нощ заради Топче, заради Ушатото също.
Мъж, деца, часовия диапазон 2-4 ч. 🤣

# 203
  • Между гори и планини
От моите само Памук е избирателно глух. Другите или отговарят или директно пристигат. Като изляза на двора и повикам и извиканият пристига 😊
Но пък как си я хванала 😂

# 204

Разтопил се е в скута на кака. Голяяям кеф.

# 205
Ама и кака е плюшена - Плюшко върху Плюшка.

# 206
Начиии искам Линош за снаха 🤭

# 207
Гледам те. Няма ли да ставаш вече?

# 208
Ех, че деликатно Пиратче. Терата направо налазва и с мъркане и месене  изразява чувства. Но е сговорчива: ако я гушна и отместя до себе си, заспива и ме остава на мира.

# 209
  • София
Първенството по избягване на тоалетната и непадане вътре у нас продължава да се държи от Дейзи.
Вчера Оникс паднал в тоалетната... за втори път. Явно е скочил от шкафа в банята, капака на тоалетната е бил вдигнат... Щерката пищя в истерия Joy

Иначе нищо ново.
Бетонират ме в леглото

Бетонират всеки върху който легнат. И обикновено търсим помощ от приятел за ставането. Не смеем да мръденм, че да не им развалим спокойствието Joy

Дезолина е добре.
Намерих ѝ здравната книжка. Беше паднала на пода.
Ветеринарката ми препоръча да ѝ направим паспорт.

Общи условия

Активация на акаунт