Любители на котки - Тема 204

• 30 305
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Имали ли сте проблем с ушна кал и секрети от носа? Досега Лъки не е имал никога и съм супер изненадана, че Бела има. Айде секрет от очите да кажем, защото ѝ е леко сплесната муцуната, но от ушите?! Водих я на ветеринар, каза, че не е ушна краста, почисти я в събота и пак се чеше и падат боклуци. Чак пък толкова да образува...супер странно ми е.

# 271
  • на брега на морето
При нас има прекрасен сняг. Лео като истинско детенце му се радва 😊
https://youtube.com/shorts/xziqSc-cdh8?feature=share
Маминото много е пораснало, леле, кога беше с големината на фъстък Open Mouth

# 272
Котка с котка не си приличат Grinning
Като хората!
Почиствай й по-честичко ушите с бебешки мокри кърпички и така.
Блазе ви за снега, значи. В Бургас се удавихме от дъжд. Вятър, дъжд и студ.. красота Sad

# 273
Мажи ушетата с кокосово масло. Моята Белка имаше черно по ушите и се люпеха, с това я оправих.

П.П. Сега пак прочетох, тя всъщност има секрет от ушите. Вероятно някакво възпаление е направила, щом се чеше и падат боклуци. Но не пречи да я мажеш с кокосово масло.

# 274
  • Между гори и планини
При нас има прекрасен сняг. Лео като истинско детенце му се радва 😊
https://youtube.com/shorts/xziqSc-cdh8?feature=share
Маминото много е пораснало, леле, кога беше с големината на фъстък Open Mouth
Яде като разпран 😂😂😂 Виж как върти дупето, играе му се и две не вижда!

# 275
  • на брега на морето
Голям късмет извади това коте, като стане дума за него пред очите ми е снимката, когато вървеше зад сина ти и кучето по асфалта.

Гледам снимките на Сина и си мисля, че има незаета плетаческа ниша - гащи за котараци Satisfied. Така сладко и невинно се е разчепотил... Моите девойки почти не лежат в тази поза, сигурно са свенливи Laughing

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:25 от Котьо

# 276
  • Между гори и планини
Цяло видео направих в ютуб за Лео - лъвското сърце ❤️

# 277
Мажи ушетата с кокосово масло. Моята Белка имаше черно по ушите и се люпеха, с това я оправих.

П.П. Сега пак прочетох, тя всъщност има секрет от ушите. Вероятно някакво възпаление е направила, щом се чеше и падат боклуци. Но не пречи да я мажеш с кокосово масло.

Ми не секрет, ама суха ушна кал, на люспи пада като се чеше.

# 278
  • на брега на морето
Дай линк.

# 279
  • Между гори и планини
Дай линк.
Заповядайте https://youtu.be/H6nYLpzZVd4
Да си припомним какво дребосъче беше 🥰

# 280
  • София
Много сладък този Лео и как си дойде с вас. Няма страх просто и прекрасен сладур, браво и на вас, че сте го взели Simple Smile

# 281
  • Между гори и планини
Смелите оцеляват в този живот! Ако го беше страх и си стоеше в храстите, нямаше да го видим.
Предната вечер ни изскочи пред колата, но беше тъмно и мислихме, че е див. А по време на разходката пресече прохода Твърдица, който слава богу нямаше коли, за да дойде до нас 😊 То щеше да е грехота да не го приберем❤️

# 282
  • на брега на морето
Изгледах клипа и малко се разстроих, всъщност много се разстроих. Бебе, без майка, без дом, без храна, беззащитно и решено да си намери дом. ВЕрно лъвско сърце.
Чери е с размерите на планински лъв Sparkling Heart. Прекрасен котарак.
Хареса ми клипа, запазих го в колекцията си.

# 283
Доня, страхотен клип. Стопли ми сърцето

# 284
  • Между гори и планини
Котьо, не се разстройвай - ето не самичък, има си къща, манджа на корем и хора които му служат вярно 🥰
Да му мислят тези които са го подхвърлили, защото всичко на този свят се връща.

Общи условия

Активация на акаунт