Любители на котки - Тема 204

• 30 308
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Доня, много хубаво кличе, точно ви е намерил Лео! Веднага е усетил, че сте неговите хора! Heart Eyes

# 286
Денят ми оправи , момиче!
Благословени бъдете. ❤️

# 287
  • Между гори и планини
Е, момичета! Сега ще ревна...😘

# 288
То аз ревах вече, докато го гледах как тича след синът ти и кучето, по-чувствителна съм напоследък, знаете защо, рева за всичко.

# 289
  • Между гори и планини
Всяка от нас е прибирала поне едно коте. Само, че аз се случих с камера в ръка!

# 290
Записах го за гледане по-късно. Сега чета, че плачете... Трябва да събера сили значи ....

# 291
  • София
Аз имам само снимки от галещото се Дейзи Simple Smile

Правих снимките на дъщеря ми във вайбър и тя само ми написа "взимаме ли го?" Simple Smile

Мисля, че имаше и клипче, но не го откривам.

Намерих

# 292
  • Между гори и планини
Мамина рижонка, на същата възраст като Лео е май 😊

# 293
Изгледах клипчето. Мократа опашка...как се галюфи после... Прическата със сешоар... Сладурче! Имало е късмет с Доня и семейството й.
Браво Доня!

# 294
  • София
Мамина рижонка, на същата възраст като Лео е май 😊
Решихме, че е родена май месец. Юли беше 1кг. Сега е 5,300 Joy

# 295
  • София
Не сте с кантара на Доня, виждам Joy

# 296
Доня, страхотен е Лео♡

Ето го и Блеки на първата му снимка.
Мъжа ми ми я прати, за да ми покаже какво намерил в гората.
Другата снимка е след първата баня.
Намерихме го 300гр с една шепа бълхи🥹

# 297
Лео ми напомни как ни срещна Мегчето и идваше с нас на разходки вечер.
Тя снощи беше решила, че трябва да играят с Кас в 2 сутринта и накрая я изгоних от стаята. Сутринта ме събуди със синфония от мяу. На всичко отгоре се опита да ми открадне и закуската.

# 298
Миличка мишонка ❤
Ако има нещо, което безкрайно уважавам в непознатите, то е точно отношението на някои хора към животните. Да прибереш, да се погрижиш, а не да подминеш. И съм прибирала и с мъка подминавала, когато не съм имала никаква възможност да помогна.
Често си мисля ако моята черно-бяла маймунка нямаше късмет да се срещнем какво ли щеше да стане с него - болен, слаб, на 4 месеца тежеше килограм. Настръхвам, но съм благодарна, че точно на мен се падна.

# 299
  • Между гори и планини
Олеле, как в гората само котенце? Кой нещастник го е хвърлил там?
Такъв размер на малко прилепче беше и Чери, почти без козина, но черен от бълхи. Преди да се приберем с него у дома, минахме през вета ( имахме на нашата улица) и той го напръска с някакъв спрей, уви го в пелена да ги задуши и то бебето заспа успокоено. Така го връчих и на мъжа ми който дойде да ни вземе, с думите - честит ти син!
Иначе Точка идва понякога с нас на разходка с кучето, докъдето ѝ стига територията. Чери ме чака пред едните съседи като ми чуе гласа, че съм там, в другите направо си влиза. Всички знаят, че това е моят котарак . Имах предвид, че най близките ни съседи са на 300-400м от нас.

Общи условия

Активация на акаунт