Любители на котки - Тема 204

• 30 312
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Привет и от нас!
И тук времето много застудя и Линош все се навира под завивките, кака и тя само мрънка студено та студено, не мога да ги стопля тез мойте бамбини, та се принудих да купя печка - климатика не става, не топли добре. Взех ииии чудо, аз лудвам от жега, ама търпя, кака е доволна не хленчи, а Линош се размазва от кеф и обръща коремчето нагоре, не е свита на топчица.
Едно опнато Линошче с премрежен поглед. 😄

# 301
  • София
Олеле, как в гората само котенце? Кой нещастник го е хвърлил там?
Мъро също го намерихме в гората между едно село и главния път за София. Най-вероятно са взели котилото и на път към града са ги изхвърлили, но намерихме само него. Бяхме отишли на пикник и като тръгнахме по пътечката към колата, която беше на около 200 м. от мястото, сам се подреди в колонката и сам влезе в колата. Simple Smile При прегледа докторката каза, че не е ял повече от седмица, ако се съди по състоянието на дупето му. Беше като розичка - изпъкнало и червено.

# 302
  • Между гори и планини
Боже! Ами вода от къде?
Аз също съм сигурна ,че Лео е бил в нечий двор поне. Защото си беше свикнал с хората, да го галят... И търсеше да е в хора.
По селата много често хората така се отървават от някое котило, вместо да дадат малко пари и да кадтрират котките.
Моите съседи си ги гледат техника, но пак на принципа на естествения подбор - който оцелее.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 01:38 от Доня Дафина Черешова

# 303
Да покажа една катарска котка:
https://x.com/TennisTV/status/1891958211319578985

# 304
Еее, що я гонят, няма да ги гледаме, значиии! Грубияни 🐱

# 305

Не мога да се оправя с детето на свекървата. 🤣🤣🤣🤣 Пуска му духалка да не му е студено на мамин, а той по къси панталони и тениска.😂

# 306
  • Между гори и планини
Днес е такъв ден за мързел... Четвърто денонощие се сипе пудра захар от небето и трупа ли трупа. Още тази нощ при нас дават някакви големи студове в рамките на -17° ... Така че камината пука, електрически одеала пуснати и всички се крият на топло у дома .
И на мама момчетата любими сладко спят.

# 307
Мдааа, тежък е котешкия живот, много тежък Joy

# 308
  • До морето...
Ето още един мързелан 😊

# 309
Още две черноработнички Joy До сега ядоха, умориха се и сега се настаниха при мен да починат

# 310

Мързелив ден.

# 311
    • Между гори и планини
    Не е по темата, обаче вижте колко е красиво при нас. Но е голям студ!

# 312
    • София
    Една нахална крадлива сврака (горките пилета, как ли оцеляват в този студ) си е харесала нещо на балкона за отмъкване.
    Блеко май няма да дремуца днес 😂, ще стои на пост...

Скрит текст:
    Отлетя, не можах да я хвана в кадър.

# 313
    Чухали:

Буда и отношението й към   математиката  в седми клас:

Марс:

# 314
    Съгласна съм с Буда.
    Никога не съм била добре с математиката. Дори в университета едвам изкарах 4..., а учех зверски и уж разбирам.... Моята сила е друга.
    Изпитвам ужас като някое от децата дойде с молба за помощ за някоя трудна задача, чакаме дружно баща им, че той е математика вкъщи.🤣

Общи условия

Активация на акаунт