Любители на котки - Тема 204

• 30 699
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
И аз като Доня и не по темата да покажа.

Скрит текст:

# 316
А, на мен Буда ми изглежда много заинтересована от математиката.

# 317
Моите днес практикуват синхронно спане Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:13 от DreamingOfSummer

# 318
  • София
Кити пак се мисли за сурикат:

# 319
  • София
Снощи минах покрай ветеринарите за глупав (за мен) въпрос Simple Smile Отговори ми лекарката.
Щерката иска да знае дали можеш да маже лапите на децата с вазелин. На мен не ми вярва.

Лекарката каза, че в края на месеца започват инициатива с 4 лапи за кастрация на улични котки. "Ако се намират покрай вас"... "Намират се и то доста".
Вчера минахме покрай зоо магазина за манджа. ММ отиде до кварталният магазин (за манджа за нас), а аз пия кафе пред блока. Минава една улична котка. Пролетта имаше бебета, жената на нашият (съсед) вет я хранеше. И я подгоних с един пауч. Скрила се под една кола и ме наблюдава къде сипвам. После обаче не го намери и тръгна след мен. Отворих втори и си хапна. Добре че торбата от зоо магазина беше с мен. Вечерта бяха хапнали първият пауч (не е отишъл зян).

Все още кварталните обикалят около мястото където беше къщичката на Йори.

# 320
Моите днес практикуват синхронно спане Smile

Искам и аз да легна при тях... Кас изглежда толкова плюшен, че не знам как бих го оставила да спи спокойно. Сигурно ще избяга някъде, само за да се отръве от мачкането ми.

И да съм по тема, Кара от няколко дни само ме чака да остана сама вкъщи, за да се наместил върху мен и да заспи. Вчера и изрязах ноктите докато спеше и така и не се събуди Joy

# 321
Изпуснала съм ви, ще ме прощавате!
Връщам се да гледам мъркави нослета.

# 322
# 323
AnMary аз взех кокосово масло, за да мажа лапите на Симба, понеже постоянно ги напича на радиаторите и са му сухички. Първият път хич не му допадна и започна да си ги търка от прозореца като отмъщение 😂 Но мисля, че вече свиква.

# 324
Хах, днес навън реално е студено, но в апартаментът ни грее брутално слънце (изцяло южен е) кеф, особено за котетата Wink
На Мими любимото място и поза "завиране на муцуна" в каквото и да е, важното да я завре Wink
Дооокато не дойде една приятелка да я посабуди.

Скрит текст:
Уникални животни са, обожавам ги !
Ето и моят глезанчо :
Скрит текст:
Скрит текст:
Lana Gatto
  Revolving Hearts Ауу това мустаче и бемчицааа! ХАйде да ги запознаем с моята Хели Two Hearts

# 325
Пак аз с идиотски котешки въпрос. Тая Бела е супер сложна за поддръжка, хаха, исках да питам абе на вашите котки засъхва ли им ако по ануса? Не по козинката, а по самия анус. Не я притеснява, ама гадно ми се вижда. Няма диария, ходи си редовно, акото е нормално и тя яде като змей суха, мокра храна, каквото намери.

# 326
Мъжът ми, на работа е и звъни да ни види как сме и..........
Той: На еди-кой си котката е болна, ще го заведат в нашата клиника. Увеличи климатиците , че само това липсва да се разболеете с децата и котката.
Аз: Мило, на 24 са, иначе е топло.
И разговор бебето какво прави и се стига къде е котката, казвам под завивката.
Той: Пускай му печката.
Аз и котката след 15 минути:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 327
Охххх, Ивекс, смея се с глас! 😄😄😄

# 328
И аз. 🤣🤣
Мъжът ми е голям мъж. 1.90 см, 120 кг, гола глава, татуировки - кикбоксьор по душа. 🤣🤣
Който го види има респект от него заради размерите му, но не знаят каква душа носи.
Сега ни врънка само с дъщерите ни да пускаме духалката на котката, ами ако му е студено, казвам му, че не е в час и той все казва, че Уши му е като дете.

# 329

Като бебе го гушка кака му. И той е много доволен.

Общи условия

Активация на акаунт