Любители на котки - Тема 204

• 30 234
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Ееее, вчера дадох нов вид пауч на Лъки, защото взех да му давам по-често, а му бях взела някакви смотани и реших да му купя по-високо качество, и днес се събудих с омазано котешко дупе и диван. Та прах котка и диван и подстригвах околодупие, че много дълги косми, много нещо.

# 31
  • Между гори и планини
Какви нежни и финни стомахчета имат вашите котаци! Трябвало е да захраниш като бебе , малко днес, повече утре.

# 32
  • София
Таня искаме снимка Преслава до Рижко Grinning
Много трудна задача, защото такова нещо рядко се случва. Но имам една стара:

Joy

Навремето Мъро спеше докато станем ние. Никога не ни е будил. Може да е 9-10 часа, той си спеше. Обаче сега един да се събуди, започва едно препускане, гонитби... Интересно, че съседите отдолу не са се оплакали. Joy Или са много търпеливи, или изолацията между етажите на 100-годишната кооперация наистина е много добра. Joy

# 33
  • Между гори и планини
Момичета, отдавна се каня да ви питам. Преди време имаше едни дами май в чужбина. На едната котката беше Богданка. А другите Беконче и не помня второто коте. С тях какво стана?

# 34
  • София
Момичета, отдавна се каня да ви питам. Преди време имаше едни дами май в чужбина. На едната котката беше Богданка. А другите Беконче и не помня второто коте. С тях какво стана?
"Майката" на Богданка е Дидитка. Роди, дори мисля, че дечицата бяха 2 през кратко време. Разписа се 1-2 пъти с бебе и коте и явно времето силно взе да не ѝ стига. Simple Smile А МисНели беше с две еднородно сиви братчета - Яйчице и Беконче. Спря да пише много отдавна. По онова време дори тя пускаше темите. После Теди я замести. Не знам по каква причина спря да пише, но беше пускала  разкошни снимки от сватбата си. Много вероятно и тя да е станала мама и да няма време от задължения. Simple Smile Иначе връзка с тях нямам извън форума.

Сетих се, че и две други майки вече почти не ни навестяват - Барби и Бубалеса. И на тях времето май не им стига. Joy

# 35
  • Между гори и планини
Е, поне от хубаво не пишат! 😊
Е, няма такава поза!

Обаче има много красиви очи този Лео!

# 36
Аз съм абсолютно сигурна, че котките разбират какво е загуба и тъгуват. Като почина предния ми кавалерчо Грейси обикаляше из апартамента да го търси и го викаше. Много се обичаха двамата, тя винаги идваше да го проверява, ако усетеше, че нещо не му е добре. Сега новите две попълнения не ги удобрява. Кастиел го хъска само ако я стресне докато е нещо сънена още, но с Мег не иска контакт изобщо. Макар, че тази сутрин пак ме посрещна в леглото си в коридора (едно време когато имаше навика да ме чака да се прибера вечер й го сложих там, за да не й е студено) и Кас и Мег си вървяха подир мен, но то ,леглото, й е качето на шкафа за обувки и няма досег с тях, та само ги гледаше с пренебрежение отгоре.
Грейси обича да събужда посреднощ за храна, после ляга и пак спи. Мег и Кас имат ритуал по борене от скоро всяка вечер преди сън. После обаче идват и лягат да спят докато стана. Мег се наспива по-рано обикновено, но не ни буди, а просто отива да зяпа през прозореца.
Ето и данък:
Мег:

Не е много щастлива, че я събудих.
Грейси:

Явно днес е в настроние, защото дойде да ми се отърка като седнах на пода да я снимам.

П.П. Това ограничение от 5 мб много ме затормозява, откакто съм с нов телефон.

# 37
Минавам само набързо да си платя данъка. Simple Smile Алиса

И Оливър

Тоя път ги хванах отделно, че през повечето време или спят залепени, или се гонят и бият. Joy

# 38
Сина заспива преди мен и става заедно с мен. Другите от семейството може и да са станали  по-рано, но той става не с тях, а с мен. И много ясно - аз чистя и аз храня.

# 39
Яйчице и Беконче, какви сладки имена са имали тези братчета.

Представям си моите, ако бяха с някакви такива какво щяха да си мислят съседите за мен като ги викам 🤣🤣🤣.
Много хубави данъци !!

Лео на първата снимка е като след 3 ракии 🤭🤭🤭

# 40
  • Между гори и планини
😂😂😂 Премрежен поглед тип "Ти мен уважаваш ли ме?"
Аз си мечтая за виетнамско прасенце за домашен любимец. Ще се казва Пържолка, или Кърначе 😂 Не че ще го ядем.
Кокошките ми също си имат имена. Петрла Джинджифил и кокошки Зрънчо, Пуканка ( бяла е), Семка, Царевичка...

# 41
  • София
Таня, благодаря за темата! 😘
Твоите на последната снимка са като Крачун и Малчо 😹
И всички са ни красотички в темата 😻
Блеки скоро ще се прости с мустаците си (ще му ги оскубя... всичките 😁).
Като съм на работа цял ден спи в стаята при майка ми, а като съм почивка цял ден твори простотии и не полягва изобщо.
Все не му харесва как подреждам и го прави по неговия начин (без кръст останах да се навеждам след него да прибирам) 

# 42
  • София
Като му разваляш подредбата, така е.

# 43
Пържолка или Кърначе - ТОП имена за прасенце 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
И кокошките са с много забавни имена.

# 44
  • София

Доволна котка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт