Любители на котки - Тема 204

• 30 012
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
И нашата беснее, на три и половина е, но не се е кротнала особено. Затваряме я през нощта в кухнюхола, за да спим, иначе не става, но още в пет и нещо, тя се наспива и почва да търчи, да блъска вратите, имаме си опашат будилник и няма начин да се успим.
За сметка на това после през деня дремка и вечер пак беснее. Ето тук се е мушнала при детето, докато то прави проект на лаптопа.

# 16
Поздрави и от нас и благодарим за новата тема
Пуфи

Чучи

# 17
Значи излиза, че ПиратЯ е единственият, който спи нощно време. При това горе-долу с моето разписание за спане. Забелязала съм го даже, че ако вкъщи има гости Ришко не желае да си промени навика за лягане и сам отива и се тупва на спалнята. И става сутрин горе-долу с мен - около 5-6 часа. Почти не помня да е вършал нощем и малък като беше.

# 18
Новото любимо място. Вчера така ме стреса, че скочи зад главата ми на дивана. Не я бях отразила, че е на високо.

# 19
  • Бургас
Благодаря за новата тема. Вчера Кики за първи път прояви желание да драска по дивана за 10 сек. Но го направи. Обърна ми внимание да си поиграем за две три минути и днес сутринта си беше изяла почти гранулите и мяукаше за храна, яде сама консерва не от ръката ми. Хората са казали апетита идва с яденето. След като седмица я хранех като бебе, от снощи живна малко. Пу пу да не я урочасам. Данък ще платя по късно.

# 20
Ооооо данъци обичам! 😻❤️
Таничка, тея ориенталски ушатковци са ми някак странно сладки. 😁
Наша калпазанка се е разлигавила покрай кака и върши всякакви щуротии, не знам като е сама какви ги върши, но сега е беля след беля, а уж се гледат с кака по цял ден. Научила се е да отваря един гардероб по много странен начин. Успява да го открехне леко и с лапки издърпва някой колан дето виси на вратичката на гардероба, започва да го издърпва на вън в различни посоки докато се отвори още малко, колкото да се промуши и щастлива се нагнецва вътре. Гледах го цялото това нещо, отне ѝ около 10тина минути и е бая трудно и сила се иска, ама щурчо не се отказва докато не влезе вътре. Питам кака видяла ли е какви ги върши, а тя каза "неее, ама като я търсих веднъж видях, че излезе от гардероба". И друго - вчера я хванах надвесена с главата надолу на човешката тоалетна, та кака го отнесе, че обикновено не затваря капака.
Един данък и от нас. 😻

# 21
Kaili - Обаче не иска да слиза май . Sweat Smile

Аз пак се опитах да правя фотосесийка на поредната сладка игра. Поредната неуспешна и размазана Sweat Smile
Вдъхнових се само от едно кадърче защото ми напомни на един символ Animal Kissing Cat

# 22
  • Между гори и планини
Аз имам точно Ян и Ин

# 23
Purple HeartPurple HeartPurple Heart
Те се гушкааат!
Моите все се хапят и бият ... Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

# 24
  • Между гори и планини
На мен ми изглеждат, че играят. Може би малко по грубо 😊

# 25
На мен ми изглеждат, че играят. Може би малко по грубо 😊
Е, понякога не е саамо игра Sweat Smile Но никога не се гушкат.

# 26
Данъкът на Тери. Спят ли вашите котьовци прави? Например така:
 И тя е кротичка през нощта и дори си доспива след нашето ставане. Понякога се разлудява вечер и хвърчи из къщата, издавайки застрашителни звуци, сякаш е в гонитба и битка с невидим враг. Интересни състояния на истински афект.

# 27
Според мен тези страшните звуци и търчането са когато им се ходи до тоалетна за голямата работа. Wink

# 28
  • София
Томи на любимото му място:

Много беснееше като малък. Не спяхме почти. Едва го изтраяхме до 7 месец и се обадих на ветеринар да го водим. Отказа ни. Хайде още 4 месеца.... На 11 вет склони да го кастрира. Сега спи по цяла нощ, рядко да ме събуди рано сутрин и то ако съм забравила да сложа храна за през нощта.

# 29
Идваме да платим данък и да кажа: Таня искаме снимка Преслава до Рижко Grinning

За всички беснеещи бебета: Когато Кара беше по-малка това ни беше страшен проблем. Едно, че нямаше спане, друго че тя и хапеше и дереше. Тогава изгледах много видеа на Джаксън Галакси и спазих няколко препоръки:
1. Много игра - ние освен въдичка, купихме и една самодвижеща се топка с мишка вързана за нея и си я пускахме из апартамента.
2. Храна се дава само след като сте си играли и е хванала и "убила" плячката и се дава на няколко части през деня. При нас беше сутрин, ставах по-рано за да си играем и да я нахраня, вечер след работа пак игра и преди да си легнем пак игра и вечеря.

Проблема се реши напълно, когато тя порасна и вече има постоянна храна в купата, но тогава се усети значителна разлика.
Към днешна си спи заедно с мен и изобщо няма зор да ме буди.

Гледа лошо, че без да искам я събудих.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 11:37 от MrsPenguinButt

Общи условия

Активация на акаунт