Любители на котки - Тема 204

• 30 016
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
  • Между гори и планини
Ох, този корем ме предизвиква да го намачкам!

# 46
Добре дее,по повод намазаното дупе от акоТо,как се почистват иначе много чистотните котки?
Оня ден и Хари след тоалетната щерката го гушна и се изцапа🤢.Не ми се търка по диваните,но се замислих,как да избегна това да изцапа диван,легла,столове,килими?Бършете ли им дупетата с мокри кърпи?

# 47
  • Между гори и планини
Моите не са цапали, освен ако не е имало рядко щастие. Постилам пелени. Когато Кети започна да се изтърва и напишква, сложих. После ѝ върнах тоалетната вътре и спря да цапа. Но по диваните бях постлала. На спалнята не се е изтървала, но на дивани и килима - да. Гадно нещо е старостта...

# 48
Днес стават 6 месеца откакто взех Наско

# 49
Мама Любофка, вуйчо Джери и Лил' Шеф

# 50
Много красиви са всички твои (Аминка) котета, които съм виждала - особено нежно излъчване.

# 51
Този вуйчо Джери, сигурно ли е, че е само вуйчо? Smile

# 52
Това ми е кутията, в която държа преждата и плетката, и ... Чучи 😀

# 53
Фотосесия. Като плюшена играчка е застанала .

# 54
  • Между гори и планини
Каква интересна муцунка! 😘
А това ме подсеща за нашият Арчо мускетарчо...

# 55
  • София
Каква интересна муцунка! 😘
А това ме подсеща за нашият Арчо мускетарчо...
А ти пък ме подсети за един сладур от Фейсбук. Мисля, че не е фотошоп. -  https://www.facebook.com/reel/969667157923338

И едно дяволче - https://www.facebook.com/reel/1264063234894174  Simple Smile

Салатки:
Скрит текст:

Тук вече има и фотошоп, но има и идеи, които могат да се осъществят. Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 11:16 от Таня67

# 56
Този вуйчо Джери, сигурно ли е, че е само вуйчо? Smile
Уж е сигурно, според изчисленията. Smile Джерко обаче е много добър вуйчо. Много си я обича и пази, много внимателно играе с нея. Тя беше с подуто коремче преди месец и е на молнупиравир терапия. Вече е по-добре. Може би той я усети и я подкрепя. Heart

Да кажа и за котчица Коки, че още на следващия ден след боцнат антибиотик ѝ се възвърнаха апетита и настроението, слава богу. Ама още ме е яд, де... Relieved

# 57
Благодаря на Таня за новата тема! 🌷
Не съм у дома, и ето какво получих. Чочко гимнастик. Как се е сгънал 6 и половина кг котарак🤗 Имаше малко проблеми с бъбреците (отново), но ги овладяхме. След всичко, което е преживял през годините навън, болести, травми, после операция... Много ни е добро момчето 😍
Ето го гимнастика

# 58
  • Между гори и планини
Любов е когато си споделиш кашкавала с котката

# 59
Следобеден мързел 😁

Общи условия

Активация на акаунт