Любители на котки - Тема 204

• 30 238
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
Сладурче.
И нашата скаридка спи

# 61
# 62
Този вуйчо Джери, сигурно ли е, че е само вуйчо? Smile
И аз това си помислих, но не посмях да питам. При котките май стават такива неща. Или... не?

ПиратЯ си лежи кротичко в съботната вечер. Моето добро оченце.

# 63
И две госпожици. Сивата Перличка и Кашмир, бухнала като захарен памук. Голямо гушкане.

# 64
А пък ние снощи с Линошка разсърдихме кака. 😂 Беше ме обзела муза да творя и си мисля едни чудни работи и реших в 2 часа да прослушам малко музика, че като ми се нагнеца една идея в главата мира не ми дава, а Линошка доволна, че си будуваме заедно. 😂 Взимам лаптопа и набучвам слушалките и пускам музиката силно та да мине през мен да я усетя и да реша моята ли е или не, ще творя или ще спя. 😂 Да ама на нощна лампа как да видя, че Линошката е прегризала кабела 😂и музиката тръгва от компа, понеже не ми е ок звука, усилвам още ииииии... Стана екшън в нас 😂. Цял ден се хиля на среднощния спектакъл ама кво да се прави тя музата не пита кога да ме тресне в главата, а кака се сърди, че сме я събудили, то и блока сигурно... , те какво да кажат милите съседи. 😂
Днес се гуши в кака да ѝ мине :

# 65
Ох, Линка колко е сладка❤️😻❤️!
Аз вече нямам такава котка, която обича да се гушка. Така си мечтая за една лепка, която иска да е само на ръце и да бъде мачкана и гушкана. Моите на сила им се радвам 😄, хич не обичат вече да ги гушкам и вдигам. Сигурно, защото много им се наелекризира козината и им е неприятно. Лятото сигурно им е топло  и остава само насилствено да ги гушкаш 😄. Много обичат да ги галя с крак и сами идват са се галят, но да ги дигам и гушкам хич не обичат. Бебето като беше малък беше залепен, идваше и на гърдите ми спеше, но вече всички са само в краката ни, ако искат да са с нас.

# 66
  • Между гори и планини

На мама порасналото бебе! Много е добричко, мъркащо и гушливо! Вчера си беше хванал мишка и много напираше да влезе у дома с нея, но го похвалих на двора. Не прави бели, не досажда много на другите. Играе на двора и у дома вече е само за сън и храна. И гушкане разбира се.
Какво малко и хърбавко беше...

# 67

Благодаря ти, Танче за новата тема❤!

# 68
  • Между гори и планини

Благодаря ти, Танче за новата тема❤!
Мисля, че с моя Лео имат далечна роднинска връзка 😂

# 69
И не само. На мен и на Ушатото на Ивекс ми прилича.

# 70
  • София

В панерчето си ми е най- добре Simple Smile

# 71
Наистина прилича на мамин.

# 72
Сигурно повече от половин година не съм се включвала в темата, само се радвах на котетата. Innocent Всички са прекрасни Purple Heart

Идвам с въпрос - в началото на декември очите на Том започнаха да сълзят. Заведох го на вет, направиха тест със зелените капки - нямаше язви. Дадоха капки Гентазон, слагах ги 10 дена и проблемът отшумя за 2 седмици. Очите отново започнаха да сълзят. В понеделник отидох при друг вет, взеха очен секрет за микробиология - излезе отрицателен. Съмняват се за запушен слъзен канал, но не искам да го подлагам на такава операция. От днес ще му слагам капки Тобракулин-Д в продължение на 2 седмици и след това ще се върнем при вет. Предполагат, че проблемът може да е от средата - препарати, постелката за тоалетна. Но все използвам едни и същи препарати, постелки, не знам дали изобщо може да е от това.

Плащам данък

# 73
  • Между гори и планини
Наистина прилича на мамин.

Само по носа се различават 🥰

# 74
velie, Линошка от бебе е така със сълзящо едно оче. 3-ма доктори я гледаха, показаха как да правим масаж и казаха, че ще го израсте било от слъзния канал, а ако ни притеснява щяли да го оправят, но като ни казаха, какво и как, предпочитам да не ѝ го причинявам. С детето носим лещи и винаги имаме физиологичен разтвор и ако сълзи го обтривам с тампонче. Понякога спира да сълзи, понякога по 2 - 3-4 дни поред сълзи леко. По - добре е с преварена лайка, ама не винаги имам, питала съм за физиологичния - няма да ѝ навреди казаха докторите. Така, че ако не е болно и е от слъзния няма какво да те тревожи.
На мама хищника си изяде катерушката.

Общи условия

Активация на акаунт