Любители на котки - Тема 204

• 30 272
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
У нас още са сърдити. Пуфи като че свиква, че имаме нов член, разхожда се по стаите, но Чучи още е стресирано възмутена. Кученцето Дейзи, съм я отделила в една стая, има и тераса закрита към нея. Искам да свикнат взаимно с миризмите и звуците си. Предполагам ще трябват доста дни, за да се възприемат. И то по-скоро котките да свикнат, т.е. Чучи. Пуфи възприе по-бързо ситуацията. Не искам да ги стресирам като пускам Дейзи от стаята, за сега.

# 106
Mila, покажи ни го това бебе дето толкова ги стресира котачетата. ❤️
И много хубави котенца, не съм ги виждала или не са се появявали скоро, ама пускайте ни ги тези красоти да им се радваме.
За храната - уфффф, Линош си яде всичко, на моменти не изяжда всичко в купичката и аз си се шашкам. Обаче забелязах и друго - как ни върти на петичка маймуната. Ако сме си в нас тогава не яде всичко и се върти за нещо друго. Ако съм на работа каквото и да сложа като се прибера на обед всичко е ометено до блясък. И нали съм си шашко като не изяжда всичко се юркам да купувам нови вкусове и марки, ама трябва да престана. В нас вече  е половин зоомагазин все едно ще изхранвам ферма с прасета. Така де... кака вече ми взе здравето с не хранене и капризи, сега това малкото ако е решило да ме довърши ще го изям аз!
Ей този дълбокия рафт е пълен с консерви сигурно около стотина, не съм броила.

Тази кутия събира около 40 пауча и имам още 2 - малей, сега като го пиша и ме втриса чак, и две такива стекчета със диемските супи дето са ми като допълнение ако не ѝ стигне, че са малки.

Отделно малки пликчета с печено месо, които ѝ правя и така погледнато като прояви каприз ще я изям аз наистина. Та за който питаше за марки, виждат се. 😄
И накрая да сложа една Линошка дето обича да стои сред книгите, де да можеше и да се образова какво трябва да яде, кое е полезно и как капризите вредят на нервите, ама а де... 😄

# 107
Данък - Наблюдателят Grinning

# 108
  • Между гори и планини
На Линош, тази муцунка прекрасна, всичко бих ѝ простила 🥰
Кети когато беше сама господарка на дома, беше невероятен каприз. Когато взехме Чери, бързо разбра, че ако не яде, друг ще го направи 😂

# 109
Като се спомена марката на DM- малцовата  им паста е на почит у нас, ако не стискам достатъчно бързо дори тубата се захапва 😀

# 110
И Хели се научи да играе като кученце, и да връща сърчица Laughing , но на Мими и писна :/ и отдавна не го е правила Cry

https://youtube.com/shorts/NGTWIslScJ0Revolving Hearts

Много ме е яд за тази, че Хели не се хвана във фокус, но пак си личи, че се гледат "влюбено" Sweat Smile Two Hearts

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:13 от AniNe

# 111
На Линош, тази муцунка прекрасна, всичко бих ѝ простила 🥰
Кети когато беше сама господарка на дома, беше невероятен каприз. Когато взехме Чери, бързо разбра, че ако не яде, друг ще го направи 😂
Така е, Доня, съгласна съм с теб, всичко им прощавам аз на моите бамбини, и сега ще го напиша за пръв път, но сили нямам вече! Кака е анорексичка, от 15 годишна - май месец ще стане на 18. Водя безмилостна борба с хранене, психика и какво ли още не! Изчерпвам се... , виждам, че страховете си покрай кака прехвърлям за Линош относно храненето и не е правилно, ама уморих се от не ядене, от хвърчащи кокали и говорене, говорене, говорене.... , да запазвам самообладание за да не накърнявам чувствата ѝ и обърканата ѝ глава. Ежедневно се моля на ум, да престане с глупостите и да не се затрие, не губя вяра, че ще успея да ѝ помогна, но е много трудно, и ако не ѝ уври мозъка и не се вземе в ръце става още по - трудно! Линошката я промени до известна степен, голяма любов са си и когато искам да подхвана темата за ядене, понеже отново трябва да съм деликатна говоря за Линче, пък дано асимилира, че същото се отнася и за нея, иначе няма как да стигна до нея. Съжалявам, повече няма да подхващам тази тема, много е натоварващо за мен, но ще се справим, вярвам!!!

# 112
Мила lusia 🤗
Борба и то голяма, но майчината любов и сила са неизмерни, ще се справите.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:17 от Ивекс

# 113
  • До морето...
Подкрепям написаното от Ивекс.
Прегръдки, lusia

# 114
  • Между гори и планини
Ах, Лусия... Благодаря ти за смелостта да ни споделиш нещо толкова лично! Силни прегръдки , надявам се да се преборите!

# 115
  • София
Трудно е , аз съм минала почти по този път, но по-лека форма. Всичко с килограмите ми беше голяма мания, отслабнах и станах 53кг с ръст 173. Естествено и започнаха проблеми със здравето и един ден, познат доктор ми каза , ако не спреш край с теб и аз се стреснах и почнах да ям . Сега съм добре, огначивам се пак , но в рамките на нормалното.
Успех и пожелавам всичко да се размине.

Чита от няколко дни ни събужда и нахалства . Нещо е станала много кисела и една от високо ни гледа, роби смотани Simple Smile

# 116
  • Между гори и планини
Аз съм имала залитания точно като ученичка и така до 25 годишна. Спортувах много и живеех на портокалов фреш, чай и ягоди. 51 кг на 170 см ми се виждаха много.
На 31 след силен стрес почти напълно спрях храната за около 2 години. Усетих се на къде отивам и се взех в ръце заради децата. Бях станала толкова слаба, че носех няколко ката панталони зимата...

# 117
Сигурна съм. Ще се преборите. Много сили ти трябват, но ще се преборите

# 118
Привет, привет!
Минавам да съобщя, че котенцето на майка ми сякаш започна да се укротява - да не казвам голяма дума. Тя беше на крачка да се откаже от него заради дивотията му. Но сякаш има изгледи да се подобри съществено положението.
Ей го, расте:

И по-важната причина да вляза в темата - ТЪРСЯ ДОМ НА ЕДНО НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО ДЪЛГОКОСМЕСТО КОТЕ.  Няма годинка. Живее край нас. Храним го. Но е навън и ми е жал да остане на улицата.......................
Добрич, Варна-
Ако има хора в темата от тези населени места, моля ви да разпитате близки и познати!!!!!!!!

# 119
Олеее, каква пухкава сива красавица. Все едно гледам моя сивчо, но много по-пухкав и по-красив! Дано си намери дом!
lusia, съчувствам и се надявам да се преборите скоро. Само да кажа, че ти трябва помощ... други хора, които да й повлияят. От теб съвет дъщеря ти няма да приеме. Намери си съюзници в тази тежка борба! Heart

Общи условия

Активация на акаунт