Любители на котки - Тема 204

• 30 666
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Дай му малко време, от стрес спират да ядат и пият. Някои чувствителни като Лъки даже повръщат.
Днес Бела си обърса дупарата в дивана и Лъки да не остане по-назад, повърна върху килима (косми тоя път)

# 436
Грейси спира да яде на следващия ден, след като е била на вет. Цял ден не яде и после прояжда. Мегчето се кефи, че й обръщат внимание там и няма драми.

# 437
  • Между гори и планини
Сина е като извънземно на първата снимка, ако го духне вятър и ше полети с тези ушаци 😂
Бързо оздравяване на котанчо, сигурно е стресиран, бързо да се оправи! И временно с някоя лечебна храна за уринални проблеми.

# 438
  • Бургас
Благодаря,  хора, явно е много стресиран. Той си е плашлив по принцип♡

Ето го Чопърчо♡♡♡

# 439
Сина гледа по друг начин на втората снимка😊.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 16:08 от Роси_

# 440

Ето една снимка на Симба като малък. Имам и бебешки снимки, винаги си му е било такова нослето. 🥰
За храненето- опитайте да затоплите леко любимата мокра храна, така се отделя мирис и може да събуди апетит. Също леко  и нежно мацване по лапичка/ муцунка вършеше работа при нас, когато беше болен. Не е хубаво да се минават повече от 24ч. без да е хапвало котето, защото при тях много бързо започва разпад на мазнини и губене на мускулна маса. Желая ти успех и дано да започне да се храни и оправи много скоро!

# 441
На първата снимка Сина е в колата, дълъг път /500 км/. Прилича ми на стършелче Stuck Out Tongue Winking Eye  На втората  вече гледа важно, като главнокомандващ към най-низшия състав  Joy   Joy

# 442
# 443
Ооооо колко сладки нослетааа - даже ми свършиха лайковете. Линошка е с едно по - тъмно петънце  на носко и като беше малка все мислих, че има още сополи в едната ноздра докато схвана за какво иде реч. 😁

И сега да ви се "оплача" как ме преметна тая нощ. Идва гушка се, после се за игра и даже ме гризка лекичко - така прави когато сутрин не мога да отлепя бързо от леглото и се туткам, а е гладна. Ставам сънена и слагам консерва и си лягам, като си мисля, че е сутрин. Реших да погледна колко ми остава до алармата, а то 1.20ч уффф яяяя, заблуди ме това малкото 😁, ама я съм блейка да бях погледнала преди това. Поне ви изчетох. Сега отидох да видя, не е яла и се чудя за какво ме вдигна, беше ходила в тоалетната, ама може ли и за това да ме гърчи да му се не знае.
И понеже писахте за професии котешки, Линош е циркаджийка, само щуротии и бръмбари в тиквоча, ама каква да е в нашето щуро семейство. 😄  Ето една артистична поза като доказателство.

# 444
Най-сладката ❤❤❤

# 445
  • София
Попаднахте ли на новината за Муся, която живее в двореца Лястовиче гнездо в Крим? Преди няколко дни един ненормален я примами, гушна я и я хвърли от 40 м. височина. Всички я бяха отписали, защото долу са остри скали и ледено море. Обаче вчера я намериха невредима. Heart Беше се скрила в скалите. Само глас нямала, защото 3 дни е мяукала. Sad  Според ветеринарите е паднала във водата, защото ноктите били непокътнати. Ако беше паднала върху скалите, щели да са изпочупени.

https://www.youtube.com/watch?v=6kRt6YbrmWc

Да ви покажа и една сладка покривка. 😃
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 11:58 от Таня67

# 446
  • Между гори и планини
Един от животите ѝ е отишъл...
За изрода който го е направил, нямам думи!
Танче, сега искам такава покривка!!!
Имам пижама с котета, чорапи, но тази покривка е чудна!

# 447
  • София
Един от животите ѝ е отишъл...
За изрода който го е направил, нямам думи!
Танче, сега искам такава покривка!!!
Имам пижама с котета, чорапи, но тази покривка е чудна!
Хванаха го на 300 км от мястото. Повдигнали са му обвинение и за момента е затворен. Обаче е официално луд и най-вероятно няма нищо да му се случи.

Покривката ми я показа дъщеря ми. Ако трябва ще я питам в кой сайт е. Simple Smile

# 448
  • Между гори и планини
Ще чакам линк за покривката 😘

# 449
В Temu има такива покривки.

Общи условия

Активация на акаунт