Любители на котки - Тема 204

• 30 658
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Днеска определено не ми е ден.
Прибирам се и гледам сениорката повърнала на леглото, нещо бежово, на пръв поглед. И ѝ говоря, че нали вчера я ресахме, изчистихме излишната "перушина", че как така ми е повърнала пак косми (тя е бежава) и като се доближих още малко до повърнатото - ужас на ужасиите! Scream
Скрит текст:
Не било бежави косми, ами кръгли, дълги червеи! Миналата седмица я обезпаразитих с Моксиклиър, че незнайно беше хванала бълхи и сега това от къде и как се е взело в корема ѝ... И дали има още... Confounded

# 481
Е, ти си знаеш, обезпаразитяваш отново.
Ричи имаше, като го взехме. Три пъти го обезпаразитяваха ветовете.
Приятен ден на всички! 🌸

# 482
  • Между гори и планини
Ау, гадост!
Слагай капки с дълго действие, да ти е мирна главата! Моите също ше са накапани тези дни. Затопли ли се и кърлежите плъзват!

# 483
Доня, откъде е черната чаша с котки, много ми хареса!
Снимки на Арчо вече не смея да искам, че много нахално..

amy_nka, случайно бях във вет клиника когато докараха котка, повърнала подобни червеи. Те смятаха, че са от белия дроб. Ветката им обясни, че когато инвазията с червеи в червата стане много голяма, червеите изпълзяват в стомаха и котката ги повръща.

# 484
  • Между гори и планини
Ване, подарък ми е , не знам от къде е купена, някъде от Варна. Знам само, че е ръчно рисувана.
Аз пък съм нахална и искам да видя Гери турбото и Арчо!

# 485
У нас Лъки добива смелост и вече няколко пъти ошамари Бела като отива да го души. Иначе досега бягаше. Не знам това положителен или отрицателен знак е за отношенията им, хахаха

# 486
  • Varna
Днеска определено не ми е ден.
Прибирам се и гледам сениорката повърнала на леглото, нещо бежово, на пръв поглед. И ѝ говоря, че нали вчера я ресахме, изчистихме излишната "перушина", че как така ми е повърнала пак косми (тя е бежава) и като се доближих още малко до повърнатото - ужас на ужасиите! Scream
Скрит текст:
Не било бежави косми, ами кръгли, дълги червеи! Миналата седмица я обезпаразитих с Моксиклиър, че незнайно беше хванала бълхи и сега това от къде и как се е взело в корема ѝ... И дали има още... Confounded

При нас помогна Дронтал, направихме ударна терапия - първо през 10 дни и после 3 последователни, но го изкоментирайте с вет.
Преди това бяхме слагали комбинирана пипета Нексгард, но се оказа неефективна срещу кръглите червеи.

Иначе, здравейте, да се представя - аз съм "майката" на двама чудни ергени - Алек и Ервин Animal Heart Eyes Cat

# 487
Здравейте! Може ли да се представят лично? 🙂

# 488
У нас Лъки добива смелост и вече няколко пъти ошамари Бела като отива да го души. Иначе досега бягаше. Не знам това положителен или отрицателен знак е за отношенията им, хахаха
Ако е само предупредителен шамар, може. Ако тръгне към въргал, трябва да се намесиш Smile

# 489
Не, шляпне я с лапа и тя разбира от дума хахах

# 490
Аз днес си направих екпериметн - сложих Мегчето в чантата за пренасяне и я оставих 15 мин в стаята при Грейси. Ми ръмжене и хъскане нямаше, но Грейси се беше скрила под една масичка и не се показа изобщо. Преди два дена ги събрах двете на неутрална територия в кухнята, ама там Грейси хем беше скрита, хем ръмжеше, а по едно време и Мег изръмжа.
Не знам вече как да ги накарам да се разберат.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 17:35 от DreamingOfSummer

# 491
  • Varna
Моля на вашето внимание...

Алек:

Мъж, роден 2020, кастриран

Ервин:

Мъж, роден 2024, кастриран

# 492
  • София
Аз пък съм нахална и искам да видя Гери турбото и Арчо!
От следобед:

А тук с Боги похапнахме и гледаме филм 😃. Схвана ми се крака, с който я крепях. 😃

# 493
  • Между гори и планини
Гери е чудна писана! Много е пораснала ❤️❤️❤️

# 494
Бела къде я намерих заспала 😂

Общи условия

Активация на акаунт