Любители на котки - Тема 204

• 30 649
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Флаш, красив фото натюрморт.

# 511
Ето я моята чаша

# 512
Харесала съм си от Тему една изтривалка на която се вижда котка с нож, в поза Амонгъс, и до нея пише "Welcome Madafakas". Идеално ще стои пред нашата врата. Joy Направо ще заспи във входа. Представям си изражението на съседите, всеки път като я гледат. Едни ще се смеят, други - ще се отвращават, не защото ще знаят английски, ами заради котката с ножа. Simple Smile
Аминка, ]би ли я показала, моля?

# 513
  • София
Скрит текст:
Харесала съм си от Тему една изтривалка на която се вижда котка с нож, в поза Амонгъс, и до нея пише "Welcome Madafakas". Идеално ще стои пред нашата врата. Joy Направо ще заспи във входа. Представям си изражението на съседите, всеки път като я гледат. Едни ще се смеят, други - ще се отвращават, не защото ще знаят английски, ами заради котката с ножа. Simple Smile
Аминка, би ли я показала, моля?
Напиши "Welcome Madafakas" на Гугъл и ще я видиш. Simple Smile

Ние пък от екскурзии си носим сувенири и магнитчета с котки. Доста са. Joy  Лошото е, че специално магнитчетата Турболината ги редуцира наполовина. JoyJoyJoy Непрекъснато ги краде от вратата на хладилника. А има и една плюшена кравичка с магнити в крачетата от преди ерата на котешките магнитчета. Идея фикс е да я открадне, докато някой отваря хладилника. Като стрела е. Докато се усетиш и вече я помъкнала нанякъде. JoyJoyJoy

# 514
Някой да ми купи изтривалка и да дойде на гости с подаръка Stuck Out Tongue Winking Eye
С най-голямо удоволствие, където и да си Simple Smile
Северна Франция. Stuck Out Tongue Winking Eye
Simple Smile
Чудесно!
Там не съм била все още Simple Smile

# 515
В котешкият тунел е най-готино. Поне някой ще ползва драскалката Simple Smile

Оникс и Аш реваха пред вратата на стаята Simple Smile
Оникс се опита да играе с него Simple Smile Опита се да го подмята с лапи.

# 516
По котките ще ни познаете Joy

# 517
По котките ще ни познаете Joy
Семейната ни вайбър група е с тази му снимка. Като опосумче е на нея Joy

Като гледам нямам нови снимки на децата. Само на лигавата мома Simple Smile

Днес Аш рева да излезе на балкона. Не му хареса и ревна да се прибира.
Като се затопли няма да искат да седят вътре.

# 518
Здравейте, пиша в тази група защото съм много притеснена за моята котка (Таби).
Тя не е породиста и е на около 10 години. В последните 8 месеца се въртим в омагьосан кръг и няма излизане.
Всичко започна с една кихавица, която първоначално ветеринарните лекуваха като инфекция/бактерия в горните дихателни пътища. Минаваше за седмица и след това отново се връщаше кихането. След около месец докторите решиха, че е алергична към нещо у дома. Променихме храна, тоалет, легло и т.н накрая дори я оставихме за седмица на друго място за да проверим дали ще отшуми - отговорът е НЕ!
Нещата се задълбочаваха, а решение нямаше. Котката започна да прави по-силни пристъпи и по-често. Направихме и кръвни изследвания и риноскопия. Кръвните излязоха много зле, повечето показатели бяха или високи или ниски, почти нямаше стойности в референтни граници.
Тогава нашия вет предположи, че е ФИП и започнахме 90 дневно лечение на инжекции. И то наскоро приключи, видимо изглежда по-добре, но тази кихавица си остава, а също и хвърля секрети жълти с кръв.
Докторите се съмняват и за тумор. Моля ви кажете как мога да ѝ помогна в град Варна сме.

# 519
Еми, за всичките ми животни се доверявам на Д-р Цветан Цонев.
Мини за едно мнение.

# 520
Щом си показваме чашите, тая е до мен сега

# 521
Честит празник! ❤️🇧🇬

И ние сме така вече. 🤣🤣🤣

# 522
Честити мартенски празници! Да са здрави и независими всички!

# 523
Здравейте с малко следобедна дрямка от мен! Simple Smile

Мими и Хели си лежуркат сладко, сладко, но аз трябва да се оправям, за да скачам по задачки Wink

Хубав ден на всички Вас и котарачетата Ви! HeartbeatHeartbeatHeartbeatAnimal Cat

# 524
И аз идвам да си покажа чашката с коте. Имам и още една, но е в миялната в момента.

Общи условия

Активация на акаунт