Любители на котки - Тема 204

• 30 653
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • Между гори и планини
Четири много щастливи котки. Цял ден на вън, вечер - манджаре и пред камината 😊

# 526
Доня, така се спи, когато има кой да ти топли и храни дупето Heart Eyes

И Кара така спи, макар че ми е сърдита, че е на диета.

# 527
# 528
  • Между гори и планини
След като моите хубавци препекоха дупетата пред камината, окопираха и спалнята

Но сутрин за гушкане идва само Лео, който много е пораснал и очаквам да стане голям поне колкото Чери.

# 529
Четири много щастливи котки. Цял ден на вън, вечер - манджаре и пред камината 😊

Снощи като видях тази снимка и първата ми мисъл беше: Е така се живее 100 години Smile Purple Heart

# 530
# 531
# 532
  • София
А на мен Гугъл ми показва почти само този вид:

Различаваха се най-вече в светлостта на фона, но може и разликата да е идвала от различните снимки. Simple Smile

# 533
До сега не съм хазарувала от temu, но ще взема да пробвам. Изкушавате ме сериозно. Joy

# 534
  • на брега на морето
Аз едва се сдържам. Открих специална тема във форума за пристрастените (сами се определят като такива Laughing) към пазаруване в Тему.

Аминка, какво направи с паразитите на котето? Рафаела повърна май същата гнус като от твоята снимка. Колко пъти през 10 дни се дава Дронтал?

# 535
  • София
До сега не съм хазарувала от temu, но ще взема да пробвам. Изкушавате ме сериозно. Joy
Внимавай! На племеника ми му източиха картата. Беше карта за тази цел, в която имаше само 200 лв и от сайта му ги върнаха, но за превода му взеха 40 лв. Simple Smile Иначе много хора пазаруват и са доволни, но ето, че на него му се случи.

# 536
  • София
Таня67, офтопик, обаче на мен са ми връщали от Тему пари по картата, макар и само веднъж. Определено не са взимали пари за превода, всъщност ПИБ си удържа 1% от върнатата сума.

# 537
Само през виртуална карта за пазаруване.

# 538
  • София
Таня67, офтопик, обаче на мен са ми връщали от Тему пари по картата, макар и само веднъж. Определено не са взимали пари за превода, всъщност ПИБ си удържа 1% от върнатата сума.
Превели са му ги по сметка и затова има такса. Когато не си получил стоката или има някакво объркване, търговецът връща парите по начина, по който си платил. Но в случая явно процедурата е различна.

# 539
  • Между гори и планини
Аз пазарувам от интернет само с наложен платеж. Тему, мему, иска да се плати предварително. Аз съм мнителна и абсурд да го направя. Не съм пазарувала от Амазон, Ибей и т.н. Само бг сайтове. Дори от Еконт си ме знаят и ми казват когато сайта е съмнителен и първо да си проверя пратката, после да платя.
Ако нямам изтривалка с котета, ще го преживея. Само не казвайте на мъжа ми, че днес съм направила поръчка за семена за градината и разни джунджурии за разсади към 200 лв 🙄

Общи условия

Активация на акаунт