RYANAIR - 28

• 38 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
А по принцип в резервацията имената отговарят ли? Ако пробвате само него да чекирате става ли? Сигурно не.
Ако не става нищо и някой няма по-добра идея, сигурно е някаква грешка, говорете с тях да го оправят

# 91
А по принцип в резервацията имената отговарят ли? Ако пробвате само него да чекирате става ли? Сигурно не.
Ако не става нищо и някой няма по-добра идея, сигурно е някаква грешка, говорете с тях да го оправят

В резервацията - да. Не може да чекирам само него, но ако чекирам само мен ме допуска до избора на полети. Просто не се зарежда формата за попълване на данни за него, а си стои с моето име. Може би е бъг някакъв. Ще опитам утре пак през компютър, а не през телефона.

# 92
А, можеш да пробваш и на телефона, през браузър, не приложението.

# 93
А, можеш да пробваш и на телефона, през браузър, не приложението.

През браузър го правих снощи, не през приложението.  Много странна работа. Днес също опитах и пак така се получи.
За това се преместих на компютъра и там вече успях. Показа си имената на всички пътници и всичко както трябва.
Ако на някой му се случи нещо подобно да не губи време и нерви, ами да сяда на компа.

# 94
  • Варна
Само през компютър чекирам. И друг път съм чела за проблеми през телефон и приложение.

# 95
  • столицата
Кофти. В чужбина разчитам на телефона за чекирането наобратно

# 96
Не си спомням аз проблем с чекиране в приложението.

# 97
Няма правило, може едно нещо да не работи в сайта, а да работи в приложението, или обратно. Или нито едното, или и двете Grinning

# 98
Бях питала един полицай на летището дали ще ми трябва декларация, той ми беше казал, ако имате носете, но не било задължително, те имали начини да си проверяват. По принцип мисля, че при ваденето на паспорт родителите вече имат възможност да заявят, че не желаят децата им да могат да напускат страната само с един родител.

Преди една седмица пътувах с дъщеря ми. При проверката на гейта имаше полицай, който ни помоли да изчакаме отстрани. Обади се по телефон на някого и свери данните от моята лична карта и нейния паспорт. Аз имах и декларация и копие на акта за раждане, но не ги е проверявал. Имаше и други пътуващи без единия родител, само нас провериха. Simple Smile

# 99
Здравейте. Може ли някой да ми помогне. Направих резервация с пътническа застраховка,но не ми изпратиха полиците,както преди. Да не би да има промяна или аз не знам от къде да ги разпечатам? Благодаря ви!

# 100
  • Варна
Току-що получих мейл за полет на 16.06, чиито час от 2 месеца е сменен.
Явно определено време преди полета изпращат, а не веднага при промяната, ако има повече време.
Пиша за всички като мен, които се чудиха, че нямат уведомление и реално не можехме да се възползваме от опциите за промяна или отмяна.

# 101
Здравейте! Тъй като имам страх от летене и обикновено вземам половин Ксанакс преди полет, дали ще е проблем да си взема в ръчния багаж.

# 102
Току-що получих мейл за полет на 16.06, чиито час от 2 месеца е сменен.
Явно определено време преди полета изпращат, а не веднага при промяната, ако има повече време.
Пиша за всички като мен, които се чудиха, че нямат уведомление и реално не можехме да се възползваме от опциите за промяна или отмяна.
Какъв е полетът?

# 103
Здравейте! Тъй като имам страх от летене и обикновено вземам половин Ксанакс преди полет, дали ще е проблем да си взема в ръчния багаж.

Ако не е повече от 100мл течност, няма да е проблем, иначе да.

# 104
Акт за раждане на дете в оригинал нужно ли е да се носи или само копие е достатъчно? + паспорт естествено.

Общи условия

Активация на акаунт