RYANAIR - 28

• 38 345
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Щом е с теб в салона според изискванията за салонен багаж - до 100мл и тн. В чекирания багаж е колкото искаш.

# 61
  • Пловдив
То си е ръчен багаж,  т.е. по 100 мл. в плик. Друго - само в чекиран багаж.

# 62
  • София
Ако платя приорити и взема плюс раница и малък сак 40/55/20 в него мога ли шампоани или пак трябва в прозрачни бутилки по 100мл в плик прозрачен?
Щом е с теб в салона, винаги важи правилото за до 100 мл. Няма изискване бутилките да са прозрачни, а пликът в който са.
Вероятно 10 кг чекиран ще ти излезе по-евтино или горе-долу същото - в него вече можеш.

# 63
То проблема не е какви пари ще излезе ,а да не загубят багажа.

# 64
Не ги губят чак толкова често...

# 65
Не ги губят чак толкова често...
😄 това е чудесно 💐

# 66
Според вас, ще има ли занижаване на цените за август месец или от опит препоръчвате по-ранно купуване?

# 67
  • София
Според вас, ще има ли занижаване на цените за август месец или от опит препоръчвате по-ранно купуване?
Кой маршрут и каква е цената сега?

# 68
Благодаря!

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 14:58 от Tsugumi_

# 69
  • София
Лондон е първостепенна дестинация, изчакай да се включат хората с опит до там.

Известно време гледах миналия август полети Германия - България, като имах 5 удобни за достигане летища - от никое от тях августовските цени не паднаха. Но с Лондон нямам лично никакъв опит и не ми се иска да говоря наизуст.

# 70
Лондон е първостепенна дестинация, изчакай да се включат хората с опит до там.

Известно време гледах миналия август полети Германия - България, като имах 5 удобни за достигане летища - от никое от тях августовските цени не паднаха. Но с Лондон нямам лично никакъв опит и не ми се иска да говоря наизуст.
Благодаря!
Миналата година и аз наблюдавах Германия и също не паднаха цените, накрая отидох с прикачване през друга дестинация.

# 71
  • София
Според мене няма как да падне цената до  Лондон.
Август е отпускарски месец, който може пътува  насам - натам.
Отделно в края на месеца ученици  и студенти летят за начало на уч. година.
Германия като я практикувах и наблюдавах - цените падат след 10 - 12.09. А са високи след 25.07 - датите съвпадат с уч. ваканция. А през август много тамошни фирми затварят напълно за отпуска поне 15 - 20 дни.

# 72
  • Melmak
За Лондон не вярвам да паднат. Преди и аз все следях, но цените са си високи и с нискотарифните.

# 73
Благодаря ви! За съжаление, така мисля и аз.

# 74
За юли и август цените са винаги високи, особено когато самолетите са винаги пълни и има всекидневни полети (а в случая и по няколко на ден). Купувайте още отсега.  А ако не сте с прайорити или чекиран багаж, вижте и опциите с прекачване.

Общи условия

Активация на акаунт