RYANAIR - 28

• 38 396
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Няма значение за дискусията, но на секюрити не се гледа изобщо какви лекарства носиш, само дали има оръжие, и течности. Ако няма, проблем няма. Съвсем случайно на пристигане може да ти проверят багажа и да се сетят да погледнат че е психоактивно. Силно се съмнявам, че ще е проблем, освен ако е в списъка със забранените наркотици. Тогава обаче дали еЗдраве ще помогне във Франция или Испания например?

# 121
При опит да закупя билет, ми иска да попълня адрес за фактуриране, при полето за въвеждане на данните на картата. Отдавна не съм летяла с Rayanair и не си спомням за подобно изискване. Така ли е или попълвам нещо, което не трябва?

# 122
  • sf
Aз пиша само квартал, колкото да има нещо. Мисля, че винаги си е било така.

# 123
Винаги като се плаща с картата се пише и адреса (billing address), за допълнителна проверка за сигурност (ако някой ти намери/открадне картата, вероятно няма да знае адреса.
Някои големи търговци пренебрегват тази мярка за сигурност с цел улеснение. В България специално (български карти, не български магазини) мисля не се взема под внимание, но не съм 100% сигурен.

# 124
Здрасти
Искам да закупя билети до Лондон и обратно за месец юни.
Дали мога да очаквам да намалят цената Ryanair и да изчакам или не?
Wizz играят с цените,тук как е?

# 125
Не мисля, че билети за Лондон, за юни могат да станат по-евтини от цената, на която са сега. Евентуално ако са някакви последни места, но не бих разчитала.

# 126
И при двете компании играят цените, даже не само тези двете.
А дали да очакваш - всеки сам си преценява. Според мен можеш да понаблюдаваш един месец (не просто да чакаш) и то ще се види, но може и да стане късно...

# 127
  • Melmak
По принцип зависи от дестинацията. Специално за Лондон- не мисля, че може да се очаква значително поевтиняване. Там все са си скъпи.

# 128
  • Mostly in my mind
А какво ви е наблюдението за билетите до Бари? Намалят ли ги?
Гледам и на уиз, и на Ryanair за началото на септември.
Ако на отиване е 40, на връщане е 200 или обратно.
Не знам дали няма значение и това,че задавам за 7 човека.

# 129
  • София
А какво ви е наблюдението за билетите до Бари? Намалят ли ги?
Гледам и на уиз, и на Ryanair за началото на септември.
Ако на отиване е 40, на връщане е 200 или обратно.
Не знам дали няма значение и това,че задавам за 7 човека.
Вижте отиване с Райън и връщане с Уиз. Ние така летяхме и си спечелихме цял ден, защото миналата година повечето полети на Райън бяха сутрин, а на Уиз вечер. Simple Smile Но има риск при промяна/отмяна на полет. Тогава в другата посока може да изгори.

Да, много вероятно да няма 7 билета на ниска цена и затова всички минават по по-висока.

# 130
Миналия септември летях за общо 39 евро, средата на септември, билети купени 2 седмици по-рано. Но доста дебнах защото в едната посока цената се променяше непрекъснато със 20-30 евро...

# 131
  • Варна
Бари е доста достъпна дестинация попринцип и с чести полети.
Началото на септември е проблемен период заради началото на учебната година в цяла Европа. Аз билети за юни купих още октомври една нощ в 1:30ч като на следващия и предходния ден бяха по-скъпи. Дебнете, но 200 евро на човек за Бари за мен е висока цена.

# 132
  • София
Сайта на Ryanair ми дава ,че  " Нашият уебсайт е в процес на основна поддръжка". До кога ли ще е днес?

# 133
На мен ми го отваря. Пробвайте от друго устройство, или изчистете бисквитки,кеш памет..

# 134
Здравейте! Вие колко по-рано купувате билети? Разглеждам за есента и понеже цената ми се струва удачна, си мислех дали да не купя сега, или да изчакам... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт